Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Modalități de plată

Agenția de Turim Adminpedia din Brașov vă pune la dispozițiie numeroase modalități de plată:

Plata online cu card
Agentia Adminpedia pune la dispozitie ca si modalitate de plata Plata online cu cardul, prin partenerul nostru, Netopia Mobil Pay, in conditii de siguranta.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Virament:
Dacă alegeți această opțiune de plată vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza căreia puteți opera plata. Trebuie să țineți cont de faptul că puteți opta pentru această modalitate de plată doar dacă mai există cel puțin 72 ore până la termenul limită de emitere al biletului de avion/documentelor de călătorie.

Banca Transilvania:
Cont Lei: RO11BTRLRONCRT0304743001
Cont Euro: RO58BTRLEURCRT0304743001

Plata cash în agenție
Plata în numerar se poate face în LEI sau EUR:
– la sediul agenției de turism Adminpedia din Brașov;

Plata cu Card în Agenție:
În cazul în care nu doriți să utilizați cardul Dvs. bancar online, puteți să achitați totuși cu acesta prin debitare la POS-ul care se găsește în agenția de turism Adminpedia Brașov.

Vouchere de vacanță:
Salariații pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanță plătite integral de angajator, pentru petrecerea vacanțelor în România. Adminpedia acceptă vouchere de vacanță, pe bază de comenzi telefonice sau online. Agenția Adminpedia acceptă doar plata cu tichete de vacanță Edenred.