Descriere

Oferte Austria Ski iarna 2017-2018

Ski si sporturi de iarna – Austria – Individual – fără transport inclus

1.Hotel Lebzelter 3* -Hotelul este amplasat intr-o zona pietonala. Cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu este la 200 m, statie de skibus la 50 m.

de la 58 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla 2A

2.Hotel St. Hubertushof 3*-Hotelul este amplasat intr-o zona linistita (Thumersbach), la aproximativ 4km de Zell am See. Cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu la aproximativ 4 km, statie de skibus la 200 m.

de la 61 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla

3.Grand Hotel Zell am See 4*-Direct pe malul lacului Zell, pe un domeniu privat. Distanta fata de cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu la 500 m. Hotelul ofera ski-shuttle catre Ghetarul Kitzsteinhorn (la aprox 18 km).Hotel luxos, construit in stil „belle epoque” este format din 2 cladiri conectate printr-un pasaj.

de la 99 EUR/ persoana / noapte cu demipensiune – loc in camera dubla

4.Hotel Astoria Garden 4*-Hotelul este amplasat la aproximativ 150 m de centrul statiunii.Distanta fata de cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu la aproximativ 3 km, statie de skibus langa hotel.

de la 86 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla Classic 2A

5.Hotel Elisabethpark 4*-Hotelul este amplasat in centrul statiunii.Distanta fata de cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu este de aproximativ 2 km, statie de skibus langa hotel.

de la 74 EUR/ persoana/ noapte cu mic dejun – loc in camera dubla

6.Hotel Latini 4* -Hotelul este amplasat in Schuttdorf, la aproximativ 2 km de centrul Zell am See.Cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu la aproximativ 200 m, statie de skibus la aproximativ 65 m. 

de la 83 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla DH

7.Thermenhotels Gastein – Hotel Norica 4*-Hotelul este amplasat central intr-o zona pietonala. Cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu la aproximativ 400 m, statie de skibus la 50 m.

de la 113 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla Junior DH

8.Apartamente Christophorus 3*-Distanta fata de centru si baile termale este de aproximativ 400 m, fata de cea mai apropiata instalatie de transport pe cablu aproximativ 500 m, statie de skibus langa unitatea de cazare.

de la 23 EUR/persoana/noapte – loc in apartament pentru 6 persoane

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro