Descriere

Regiunea Kitzbuhel

Este amplasata intr-o zona perfecta pentru iubitorii sporturilor de iarna, care se pot bucura de zapada din decembrie si pana in aprilie.

Aici gasindu-se tot ce este nevoie pentru o vacanta de iarna perfecta: privelisti fermecatoare, partii provocatoare si o atmosfera placuta. Este conectata cu zona de schi Jochbeg /Resterhohe deschizand astfel noi partii pentru placerea turistilor. Aceasta statiune moderna ofera restaurante stilate si un cazino propriu. Aurach este un sat mic in sudul statiunii care ofera acces usor in zona Kitzbuhel cu ski-bus gratuit.

Incepatorii gasesc aici 22 partii de dificultate usoara (70 km) care sunt aproape de centrul orasului in partea de jos a telegondolei Hahnenkamm, in timp ce 25 partii sunt de dificultate medie (77 km), iar 13 partii sunt de dificultate foarte grea (24 km)  schiorii avansati isi pot testa aptitudinile pe partia de concurs ‘Hahnenkamm Streif’, iar amatorii de off piste pot testa Ehrenbachhohe.

Partii pentru snowbord: este una din zonele pentru snowboard din Tirol cea mai pitoreasca si populara. Exista aici si parc pentru board.

Oferte ski 2017-2018

Oferte ski Austria- Regiunea Kitzbuhel 2018

  • Schranzhofer 3*, KITZBUHEL

de la 222  euro/persoana loc in apartament fara masa

  • Wellness- und Sporthotel Bruggerhof 3*, KITZBUHEL

de la 382 euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

  • Alpenhotel Kitzbühel am Schwarzsee 4*, KITZBUHEL

de la 534 euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare cu tipul de masa specificat

Tarifele nu includ:

– transportul

– asigurare medicala de calatorie sau storno

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro