Descriere

Oferte Franta Ski iarna 2017-2018

1.Residence L’Oree des Neiges este localizata in Peisey Vallandry – centrul domeniului Paradiski, chiar langa partia de ski. Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita ceramica, cuptor, masina de spalat vase, expresor de cafea Senseo, frigider; uscator de par in baie; TV cu ecran plat.

de la 437 EUR/persoana/7 nopti/ cazare in Apartament max 4 persoane (daca apartamentul este ocupat cu 4 persoane)

2.Residence Le Sun Valley 4* este localizata in Plagne Soleil, direct pe partie, la altitudinea de 2050m.Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita pe inductie, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, cafetiera, frigider; uscator de par in baie: TV cu ecran plat.La cerere, se pot oferi servicii de masa in restaurantul hotelului Vancouver (hotelul si cladirea de apartamente sunt alaturate si impart facilitatile de SPA).

de la 409 EUR/persoana/7 nopti/ cazare in Apartament max 4 persoane (daca apartamentul este ocupat cu 4 persoane)

3.Residence Les Granges du Soleil 4*-este localizata in Plagne Soleil, direct pe partie, la altitudinea de 2050m.Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita pe inductie, cuptor, masina de spalat vase, expresor de cafea Senseo, frigider; uscator de par in baie; TV cu ecran plat.Hotelul dispune de restaurant, unde va puteti delecta cu specialitatile bucatariei frantuzesti.

de la 493 EUR/persoana/7 nopti/cazare in Apartament max 4 persoane (daca apartamentul este ocupat cu 4 persoane)

4.Residence L’Oree des Cimes 4*-este localizata in Peisey Vallandry – centrul domeniului Paradiski, chiar langa partia de ski. Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita ceramica, cuptor, masina de spalat vase, expresor de cafea Senseo, frigider; uscator de par in baie; TV cu ecran plat.

de la 482 EUR/persoana/7 nopti/cazare in Apartament max 4 persoane (daca apartamentul este ocupat cu 4 persoane)

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro