Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Organizare Conferinte, Seminarii, Workshop-uri

Viata profesionala inseamna, pe langa termene limita, administrare, vanzari, intalniri de afaceri si evenimente corporate. De cate ori nu au fost adresate aspecte ce tin de organizare conferinte in agenda de lucru a oricarei companii active pe piata din care face parte?

Acestea, la fel care orice pas pe care il  faci in cariera, sunt la fel de importante si poarta semnatura ta. Astfel, noi intelegem perfect cerintele si standardele unor evenimente corporate si ce presupun standardele de organizare conferinte.

Fie ca iti propui sa organizezi o conferinta de presa, o lansare sau prezentare de produs ori brand, un simpozion, un seminar sau un workshop – pe scurt, activitati de organizare conferinte de amploare sau restranse,  noi  iti sustinem evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie.

Cateva detalii:

  • Seminarul  este un eveniment, de multe ori academic, de scurta durata (2 – 4 ore)in care se dezbate un subiect dat. Seminarul reuneste un grup restrans de participanti, de obicei cu expertiza in domeniul care se abordeaza, toti cei prezenti fiind rugati sa se implice in discutii.
  • Workshop (Atelier) este un eveniment, de data aceasta mai degraba non-formal, cu durata medie de 4 ore, care reuneste un grup restrans de participanti pentru a lucra impreuna si a crea ceva: un obiect, un proiect,  o solutie, o strategie, un plan etc. Un workshop este condus de un facilitator, persoana care ajuta grupul sa ajunga la scopul dorit, apeland la cunostintele și experientele participantilor.
  • Conferinta este un eveniment in care se prezinta un anumit subiect si la care, de regula, participa un grup mai larg de persoane. Conferinta are invitati experti in domeniu, persoane care sa expuna un aspect relevant legat de subiectul abordat. Participantii pot interveni cu intrebari pentru clarificare. 

 

In general, seminariile, workshop-urile sau conferintele sunt adresate tuturor persoanelor care vor sa afle informatii relevante pentru domeniul lor de activitate.

Pentru organizarea de conferinte, seminarii, workshop-uri iti punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  •  Locatii pentru cazare participantilor
  •  Inchiriere sala de conferinte + echipamente necesare 
  •  Traducatori
  •  Transport

 

 

Completeaza formularul: