Pensiune Hofer 3*

Pensiune Hofer 3*-Kaprun, Austria, Ski 2017-2018

Localizare: Situata in centrul orasului Kaprun, langa partia de schi si statia de autobuz.

Camere:Baie cu cada de baie sau duș / toaleta, radio , uscator de par , seif , cablu TV , WiFi.

Proprietatea serveşte zilnic micul dejun. La mai puțin de 500 de metri există un restaurant și o cafenea, iar un magazin alimentar este la 1 km. Pentru oaspeții cazaţi în apartamente sau studiouri, micul dejun poate fi servit la cerere și la un cost suplimentar.

Hofer are o terasă comună și un depozit pentru echipamentul de schi. Pe lângă proprietate trec mai multe trasee pitorești de drumeții și ciclism.

Oferta 2017-2018

Pensiune Hofer 3*-Kaprun, Austria, Ski 2017-2018

Tarife Oferta Generala

De la Pana la Camera Dubla Tip masa Min nopti
01/12/2017 30/04/2018 44.00 € Mic – Dejun 7
Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:
0720065918 sau turism@adminpedia.ro
 

 

Curiozitati Kaprun

Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori şi boarderi vă aşteaptă trase pentru drumeţii, pârtii pentru schi fond şi un peisaj unic. Distracţie şi multe activităţi vă aşteaptă la piscina acoperită, pe pistele de bowling, la parapantă etc. Dacă linişte şi relaxare este ceea ce căutaţi nu rataţi o vizită la saună.

Zona ski
Skipass-ul Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 50 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn – care se întinde până la 3029 m altitudine (vezi regiunea de schi). Domeniul schiabil atrage cu 41 de km de pârtii cu toate gradele de dificultate, dar în special pe cei cu un stil liniştit de schi şi pe începători. Pentru avansaţi o destinaţie bună este pârtia Black Mamba, o autentică provocare cu 63 grade de înclinare. Din Kaprun ajungeţi la gehţar cu Gletscherjet sau cu Panoramabahn.

De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (2.000 m), care oferă coborâri cu toate gradele de dificultate. Cei cu experienţă sunt aşteptaţi pe coborârea de cca. 4 km Trassa, cea mai grea din întregul domeniu. Pe seară puteţi lega din nou schiurile, pârtia de la Schmitten aprinde instalaţia de nocturnă.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivită mai ales pentru familii şi începători, instalaţia Maiskogelköpfell vă oferă posibilitatea unei coborâri în jur de 7 km – cea mai lungă din regiune.
Fiecare dintre cele 3 domenii schiabile are un fun-park cu Tables, Slides şi Jumps iar pe freerideri îi aşteaptă pârtiile şi zonele libere de la instalaţia Sonnkogelbahn.
Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.
Cu Salzburg Super Ski Card aveţi acces la 2750 km pârtii în 25 regiuni, cum ar fi Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Kitzbühel sau Salzburger Sportwel.