Descriere

Piata de Craciun din Budapesta este organizata in inima orasului si devine un mic paradis pentru cei indragostiti de obiceiurile de Craciun, pentru pofticiosii atrasi de gastronomia traditionala, pentru iubitorii de arta populara si muzica folk. Mirosul de paine proaspata, coapta in cuptor de lut, vinul fiert cu scortisoara, bradul bogat impodobit, inaltat in mijlocul pietei plasmuiesc o atmosfera unica, de sarbatoare si bucurie. Odata ajunsi aici, nu va lasati furati de festivalurile colorate, de teatrul de papusi pentru copii, de vinul savuros. Amintiti-va si de prietenii ramasi acasa. Veti gasi pentru ei suveniruri dintre cele mai deosebite, confectionate de mesterii unguri si atent verificate de Asociatia Mesterilor Populari. Va e dor de atmosfera de Craciun, cu toate placerile ei ? Veniti cu noi in Budapesta si frumusetea sarbatorilor de iarna o sa va invaluie in cel mai curat spirit festiv, daruidu-va momente de bucurie si magie.

Perioada si program

PERIOADA SI ROGRAMUL

PERIOADA :  30 NOV. – 3 DEC. 2017  

Ziua 1 |30 NOV :  Plecare din Bistriţa pe ruta Cluj Napoca – Oradea – Szolnok – Budapesta. Vom merge spre Hösök Tere – piaţa Eroilor din Budapesta şi apoi vom vizita Varosliget (parcul oraşului) cu complexul arhitectural al sărbătorii Mileniului si Castelul Huniazilor.

Seara tur de oras cu popas la targul de Craciun.

Cazare în Budapesta la hotel 4*.

Ziua 2 | 1 DEC :  Mic dejun.  Dimineaţa vom merge cu autocarul spre centru. Vom vizita Podul cu lanţuri, Piaţa Eroilor,  Parlamentul şi apoi urcăm la Citadella. Avem 30 min la dispozitie pentru vizitat şi poze. Ne îndreptăm spre Brno unde vom face un scurt popas pentru un tur pietonal in centrul vechi al orasului pentru a vedea  Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Primaria Veche si noua, Catedrala Sf. Petru si Pavel. Deplasare către Praga.   

Cazare in Praga la hotel 4*.          

Ziua 3 | 2 DEC :  Mic dejun. Dimineata o incepem cu un tur pietonal: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Biserica Gotica Tyn, Cartierul Evreiesc, – Champs Elysee-ul` Pragai – vestita artera comerciala . Dupa-masa vizitam Castelul Praghez, cel mai mare castel medieval din lume, dupa care ne ramane timp la dispozitie pentru targul de Craciun.

 Cazare in Praga la hotel 4*.

Ziua 4 | 3 DEC :  Mic dejun. Ne deplasam spre Bratislava unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic unde vom include: Biserica Incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric, faleza Dunarii.

Deplasare spre România.

Tarif

TARIF : 199 euro/ persoana in camera dubla 

Tariful include:
• 3 nopţi cazare în cameră dublă sau triplă cu mic dejun la hotel de 4* în Budapesta si Praga;
• transportul cu autocarul
• servicii ghid român.

Tariful nu include:
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice şi pentru ghizii acestora (detaliat mai jos).
• Asigurarea medicală.
* Supliment camera single (70€ / 3 nopti / pers ):  în cazul în care doriţi să fiţi cazat în cameră singur, fără partaj.

Note:

  • Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programului în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
  • Excursiile opţionale trebuie confirmate de către turişti la momentul înscrierii.
  • Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali. 
  • Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
  • Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată. 
  • In cazul in care nu se intruneste grupul minim de 20 de persoane, transportul se efectueaza cu microbuz de ultima generatie, cu urmatoarele dotari: climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile, telefon, radio.
  • Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 30 de plătitori.
Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro