Program

Program social Lisabona Portugalia

 • Cazare la hotel 4* cu piscina exterioara si acoperita, situat in istorica statiune Estoril, pe coasta Oceanului Atlantic
 • Bonus! Turul panoramic al orasului emblema a Portugaliei, capitala Lisabona, cu cele mai importante obiective
 • Cursa directa cu bagaj de cala de 32 kg si bagaj de mana de 10 kg
 • Asistenta in limba romana pe perioada sejurului

DESCRIERE PROGRAM

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti – Otopeni Henri Coanda la ora 17.30 la cursa BLUE AIR OB157 cu decolare la ora 19.30 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 22.10 local (-2h fata de ora Romaniei). Transfer si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4* din statiunea Estoril situata la Oceanul Atlantic.

Ziua 2 Bucuresti – Lisabona – Tur panoramic de oras 
Mic dejun. Se pleaca in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo). Dupa tur oras, Croaziera optionala de o ora, cu navigare pe apele Estuarului Raului Tagus (Teju), cu barca de 10 persoane, pentru a admira capitala lusitana, cu cele mai importante monumente. Pentru cei ce opteaza pentru aceasta croaziera, oferim transportul cu trenul, retur, la hotelul din Estoril. Pret de persoana: 25 €. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 3 Lisabona/Caparica – Excursie optionala la Obidos – Nazare – Fatima
Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) – Obidos – Nazare  – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei
Maria. Tarif excursie (include ghid insotitor limba romana si transport): 75 €/pers. min. 15 platitori; 65 €/pers. min. 20 platitori. Seara, optional, cina cu apa si vin si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 4 Lisabona – Excursie optionala Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala) sau daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena. Se continua traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs .in acest punct important geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Tarif excursie (include ghid insotitor roman, transport): 65 €/pers. min. 15 platitori;
55 €/pers.min.20 platitori. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 5 Lisabona – Estoril – Seara de Fado
Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plaja. Va propunem optional, ”O seara Fado” – o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto sau sangria sau vin alb  sau vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant: 45 €/pers. min. 20 platitori. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 6 – Lisabona – Excursie optionala la Evora cu degustare de vinuri
Mic dejun. Excursie optionala la Evora, oras ce face parte din Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural, istoric si traditional. Se parcurge un peisaj tipic mediteraneean cu vita de vie si maslini. Se face o plimbare placuta pe strazile inguste ale Evorei, avand unica sansa de a admira Templul Roman dedicate Zeitei Diana, Catedrala Romano-Gotica, Biseca Sao Francisco si Capela oaselor si Universitatea (intrarile la obiective nu sunt incluse). La intoarcere din Evora se trece prin Azeitao, loc faimos pentru cramele sale, unde puteti face degustarea vinului vechi „Muscatel”- 3 €/persoana. Se continua drumul prin Muntii Arrabida de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Tarif excursie (include insotitor de limba romana si transport): 65 €/persoana min. 15 platitori; 60 €/persoana min. 20 platitori. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 7 – Lisabona – Estoril
Mic dejun. Zi libera pentru odihna, plaja si cumparaturi. Doritorii se pot deplasa la Lisabona cu trenul din Gara Estoril, pentru a vizita optional Muzeul Gulbenkian, zona Parco de Nacoes (Parcul Natiunilor) cu Oceanariul sau Castelul Sao Jorge. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

Ziua 8 – Lisabona – Excursie de jumatate de zi – Sesimbra – Setubal
Mic dejun. Excursie optionala de 1/2 zi. La ora 12.30 plecati de la hotel printr-un peisaj strajuit de paduri de pin, eucalipt si arbori de pluta. Veti merge la Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta Portugaliei. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. Tarif excursie (include ghid insotitor de limba romana si transport): 35 €/persoana min. 20 platitori. Excursia se organizeaza in cazul in care participa toti turistii, deoarece se va  face direct transferul la aeroport. Sosire la aeroport la ora 20.30 pt imbarcare la cursa BLUE AIR cu decolare  spre Bucuresti la ora locala 23:00 local. 

Ziua 9 – Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 05:10 local.

DESCRIERE HOTEL

Hotel CLUBE DO LAGO 4*
Localizare: localizat langa Lisabona, in statiunea Estoril, la 10 minute de Gara Monte Estoril si 10 minute de plaja Oceanului Atlantic, langa Muzeul Muzicii si la 2km de Cascais.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, sauna, Jacuzzi, masaj, piscina in aer liber si priscina acoperita, sala de jocuri, fitness, Internet gratuit prin cablu, miniclub, teren de tenis, tenis de masa, camera de bagaje.
Facilitati camere: 59 de camera, majoritatea cu balcon, ce se repartizeaza functie de disponibilitate in momentul cazarii, aer conditionat, telefon, seif, TV,  chicineta cu frigider, microunde, cafetiera.

Tarife

Program Social Primavara / Toamna 2017

Plecari: 29.04.2017, 06.05.2017,  13.05.2017, 20.05.2017, 27.05.2017, 03.06.2017, 23.09.2017, 30.09.2017, 07.10.2017

Pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Blue Air

Tarif:  1210 EURO/  2 persoane

 

SERVICII INCLUSE

 • 7 nopti cazare cu MIC DEJUN la HOTEL 4* in Estoril
 • Zbor Compania BLUE AIR Bucuresti – Lisabona – Bucuresti
 • Taxele de aeroport 190 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferul apt-htl-apt in Lisabona
 • Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
 • BONUS! Turul panoramic al capitalei Lisabona

PRETUL NU INCLUDE

 • 6 Cine cu meniu fix: antreu, supa, fel principal, desert, apa si vin, pentru care suplimentul este optional si trebuie preluat pentru toate persoanele dintr-o camera
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
 • Servicii Catering pe parcursul zborurilor
 • Bacsisuri pentru transportul bagajelor
 • Asigurarea storno si medicala pe care o pot achizitiona la cerere

Pentru oferte personalizate, ne puteti contacta la nr de telefon 0268 587 230 sau pe email la oricare dintre adrese: turism@adminpedia.ro sau travel@adminpedia.ro.