Program Revelion

Program Revelion

29 Decembrie | Bucuresti – Berlin

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1653 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 13:00 si aterizare la Munchen la ora 14:05. Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH2042 cu destinatia Berlin. Decolare la ora 15:00 si sosire la Berlin la ora 16:10. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie in Berlin. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.
30 Decembrie | Berlin – Potsdam si Palatul Sanssouci
Mic dejun. Tur de oras Berlin cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg etc. Dupa turul de oras, vizite pietonale cu insotitorul de grup. Faimosul Zid al Berlinului obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Gasim si acum locuri care ne aduc aminte de aceasta perioada dificila a orasului, fostul punct de control Friedrichstraße, numit si “Poarta Lacrimilor”, locul in care Est si Vest berlinezii erau nevoiti sa isi spuna la revedere. Un alt punct de control renumit, si urmatoarea oprire va fi la principala poarta de intrare in oras a non-germanilor in timpul Razboiului Rece, poarta de control Charlie (in alfabetul folosit de armata Americana litera C era folosita ca Charlie), construita in 1963. Dupa amiaza, optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam ! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar Berlin.
31 Decembrie | Dresda, Berlin Petrecerea de Revelion
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Berlin sau optional, Excursie de 1 zi la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba („Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea pasarii Phoenix din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Intoarcere la Berlin. Seara, vom participa la petrecerea publica din capitala Germaniei. Petreceti trecerea dintre ani la Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului, luand parte la una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din lume, petrecere care concureaza cu festivitatile din New York sau Londra. Peste 1 milion de oameni, 500 de jurnalisti din toata lumea si 350 de canale de televiziune nationale si internationale, vor celebra sub stele cu muzica, dans si artificii spectaculoase. Petrecerea grandioasa se intinde intr-un spatiu de 80.000 mp cu 3 scene, 8 ecrane video, un centru media, 8 corturi pentru petreceri, peste 100 de standuri cu mancare si bauturi, muzica live, DJ internationali, show-uri de laser si lumini. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar Berlin.
1 Ianuarie 2018 | Berlin, un loc pentru inima ta
Mic dejun. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune Est-Vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul Sec XIX ale Charlottenburg-ului. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar Berlin.
2 Ianuarie 2018 | Berlin – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Zi libera la dispozitie pentru vizite pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Gradina zoologica, una dintre cele mai mari si mai frumoase din Berlin, Memorialul Holocaustului dar si renumitul centru comercial KaDeWe. Program liber pentru cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH2049 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 20:00 si aterizare la Munchen la ora 21:10. La ora 22:30 decolare cu zborul LH1656 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:30 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife

TARIFE:
 Perioada Sejur 29 Decembrie 2017 – 2 Ianuarie 2018
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 399 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 375 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 299 €
 Adult in camera single 546 €

 Perioada: 29.12.2017 –  02.01.2018 ( 5 zile)

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Berlin => Bucuresti, Compania Lufthansa via Munchen
• Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Holiday Inn City West 4*, sau similar
• Tur de oras Berlin cu autocar si Ghid local
• Tururi pietonale cu Ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro