Descriere

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST 4*+ 

Unul dintre cele mai mari aquaparcuri acoperite din Europa

Localizare: hotelul cu atmosferă orientală, deschis pe tot parcursul anului, este situat lângă autostrada M 0, în partea nordică a oraşului, are o suprafaţă de 8,6 hectare şi este unul dintre cele mai mari aquaparcuri acoperite din Europa. Şi-a deschis porţile în decembrie 2008.

Cazare: este asigurată în 309 camere dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, sat. TV, internet wireless, telefon, minibar, seif, uscător de păr. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Camere DBL standard (25-29 m2): sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi separate, baie cu duş, vedere la parc sau la munţii Budai. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi sau 2 adulţi + 1 copil până la 7 ani.

Junior suite (43 m2): sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi separate şi canapea extensibilă, baie cu cadă sau cu duş, vedere la parc sau la munţii Budai (cu balcon). Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.

Suită (53 m2): sunt dotate cu dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă, vedere spre munţii Budai, balcon. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.

Apartament cu 2 camere (50-56 m2): sunt dotate cu dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.

Apartament cu 3 camere (90-95 m2): sunt dotate cu două dormitoare cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă. Grad maxim de ocupare: 4 adulţi sau 4 adulţi + 2 copii până la 14 ani.

Cameră familială (2 x 25-29 m2): sunt alcătuite din două camere DBL conectate, o cameră este cu pat matrimonial şi baie cu duş, iar cealaltă cameră cu două paturi separate şi baie cu cadă, vedere la parc sau la munţii Budai. Grad maxim de ocupare 4 adulţi sau 4 adulţi + 2 copii până la 13 ani.

Apartamentele se află într-o clădire separată, care este conectată de hotel şi de Aquaworld, printr-o pasarelă se poate ajunge la Aquaworld.

Masă: mic dejun sau demipensiune.

Restaurantul hotelului oferă meniuri cu specific unguresc şi internaţional.

Facilităţi: bar, pub, restaurant, biliard, darts. Centru de fitness, wellness şi spa: piscină pentru relaxare, saună, băi cu aburi, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, masaj, cameră de joacă, aerobic, teren de tenis, terenuri de squash, centru de conferinţe pentru 1000 de persoane, parcare cu 1000 de locuri.

Aquaworld cu 17 piscine (din care 15 funcţionează pe toată perioada anului), piscină pentru surf, piscină cu valuri, saună, facilităţi pentru copii (piscine pentru copii, tobogane), volei, fitness, cabină cu aburi, aromacabină, infrasaună, biosaună, teren de joacă pentru copii.

Check in: 14:00, check out: 10:00.

Tarif

Tarife în EUR/persoană/ pachet

Tip cameră 3 nopţi Prelungire 1 noapte
Cameră single 666 170
Cameră dublă 469 104
Suită Junior pt.2 persoane 521 121
Cameră familială pt. 3 pers. 490 111
Apartament cu 2 camere pt 2 pers 559 134
Apartament cu 3 camere pt. 4 pers. 426 89
Pat suplimentar pt. copii 0-6,99 ani Gratuit Gratuit
Pat suplimentar pt. copii 7-13,99 ani 221 37
Pat suplimentar peste 14 ani 340 60
Garaj/zi/autoturism 8 8
Animale de companie 17 17
Supliment vedere spre munţii Budai/cameră 34,5 11,5

 

Pachetul include: 3 nopţi cazare cu demipensiune (între 30.12.17-02.01.18), în  cadrul demipensiunii cină festivă de Revelion cu programe, intrare nelimitată la Aquaworld, intrare la centru fitness, wellness şi spa (piscine, saune, cabine cu aburi, sală de fitness), halat de baie, internet wireless, parcare. Taxa de staţiune.

Notă: hotelul îşi rezervă dreptul de a cere garanţie de la client la sosire pentru eventualele cheltuieli care pot apărea pe durata sejurului.

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati

Stiati ca?

 • In Ungaria se afla cel de-al doilea zacamant de ape termale ca marime, dupa Islanda. In aceasta tara exista o adevarata cultura privind baile termale, avand peste 1500 de statiuni termale si de asemenea 450 de bai publice.
 • Parcul National de la Hortobagy este cea mai mare preerie naturala din Europa si cel mai vechi parc national din Ungaria. Parcul face parte din Patrimoniul mondial UNESCO.
 • Lacul Balaton este cel mai mare lac din Europa Centrala, are proprietati curative si tine loc de mare in Ungaria.
 • Etimologia cuvantului „Ungaria” provine din limba turca veche (sec. al VII-lea – On-Ogour), care se traduce prin Zece sageti.
 • Pana la data actuala, 10 maghiari au primit premiul Nobel.
 • Ungaria este una dintre tarile cele mai vechi din Europa. A fost fondata in anul 896, inainte ca Franta si Germania sa devina entitati separate si inainte de unificarea regatului Anglo-Saxon.
 • Limba maghiara provine din limba vorbita de huni, care de asemenea au dat si numele tarii. Limba maghiara se mai inrudeste doar cu 2 limbi vorbite in Europa: finlandeza si estoniana.
 • Ungaria se afla pe locul 8 intr-un clasament al tuturor timpurilor privind medaliile de aur castigate la Jocurile Olimpice de Vara.
 • O treime din cei 15 milioane de maghiari existenti traiesc in afara Ungariei.
 • Ungaria a fost printre primele tari care s-au opus regimului sovietic in timpul perioadei comuniste (Revolutia din 1956).
 • Chibritul care nu face zgomot, cubul Rubik, holograma, pixul, teoria bombei cu hidrogen, limbajul de programare „Basic” si becul electric cu krypton au fost inventate de maghiari.

 

Locatie