Descriere

O Insula mai frumoasa decat Afrodita

     Cipru poate fi o tara mica, dar este o insula mare – de fapt, a treia insula ca marime din Marea Mediterana. Este o insula binecuvantata cu peste 320 de zile insorite pe an, unde temperatura scade in lunile de iarna pana la doar 17 grade. Pentru cei care doresc doar sa se relaxeze, Cipru este destinatia perfecta pentru vacanta. Pe drept cuvant este considerata bijuteria Marii Mediterane, ea fiind o insula de o fumusete naturala captivanta, data de varietatea privelistilor – de la spectaculoasele paduri de brazi ale tinuturilor muntoase, care formeaza „inima verde a Ciprului”, pana la minunatele plaje aurii, intinse de-a lungul coastei Marii Mediterane.

     De altfel, Cipru a fost binecuvantat cu toate resursele necesare pentru a oferi calatorilor destinatia unei vacante perfecte – o clima fantastica cu mult soare, mare albastra, plaje de nisip, golfuri retrase si incomparabila ospitalitate a localnicilor. Cosmopolitana, dar in acelasi timp si traditionala, cu excelente facilitati pentru turisti, care ofera o adevarata incantare ochiului, Cipru a devenit rapid un centru comercial cheie intre Europa si Orientul Mijlociu. Capitala Ciprului, Nicosia si centrul sau comercial, Limassol, au inregistrat o expansiune uriasa atat in materie de comert, cat si in ceea ce priveste „viata sociala” din ce in ce mai infloritoare – baruri, restaurante, teatre, facilitati de divertisment si magazine au rasarit in toate zonele, pentru a intampina cerintele mereu crescande ale turistilor. 
     Aproape oriunde ai merge poti fi sigur ca pasesti pe o farama din trecut. Veti descoperi asezari stravechi, ramasite ale vastelor regate, domenii romane si biserici bizantine, castele ale cruciatilor si fortarete venetiene magnifice. Dupa cum se spune, Cipru este o insula binecuvantata de zei, un loc unde iti poti trai viata la maxim si un loc pe care sa il iubesti.
    
     “In Cipru, puteti sa va relaxati facand totul sau nimic !! “

Tarif si program

TARIF: de la 409 EUR/persoana (loc in camera dubla)

 

PLECARE DIN BUCURESTI: 29.12.2017 (8 zile/7 nopti)

Servicii incluse:

-transport cu avionul (zbor direct) Bucuresti – Larnaca si retur, compania BLUE AIR

-7 nopti cazare in camera dubla standard cu tipul de masa specificat in oferta

-transfer aeroport – hotel – aeroport

-asistenta turistica locala in limba romana

-Cina Festiva de revelion (doar pentru hotelurile Sun Hall si Kanika Elias Beach)

 

Nu sunt incluse:

-taxele de aeroport 100 eur/persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi

-taxa de catering

-asigurarea medicala (optionala) aproximativ 36Lei/ persoana (pana la 65 de ani)

-asigurarea medicala si storno ( optionala)

-excursiile optionale

 

*Ofertele sunt valabile in limita disponibilitatii.

*Tarifele nu includ taxele de aeroport.

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:
0720065918  sau turism@adminpedia.ro