Descriere

Moscova este capitala Rusiei, situata pe raul omonim. Cu o populatie de 11,2 milioane locuitori este cel mai mare oras din Europa. Este centrul financiar, politic si cultural al tarii.

In randurile urmatoare vom prezenta cateva dintre cele mai tari atractii ale capitalei Rusiei:

In inima Moscovei se afla Kremlinul –  sediul guvernului, una dintre cele mai deosebite structuri arhitecturale si istorice din oras, cu o istorie inca din 1156. Ansamblurile cetatii fortificate inglobeaza istoria, politica si religia fostului imperiu tarist. Zidurile au fost initial construite din piatra alba insa au fost recladite la sfarsitul secolului al XV-lea din distinctiva caramida rosie. In cadrul cetatii exista resedinta oficiala a presedintelui tarii, patru catedrale (Adormirea, Cei doisprezece Apostoli, Arhanghelul, Bunavestire ), trei palate (cel mai important fiind Palatul Patriarhal), doua muzee.

Program Revelion

Program Revelion

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:40, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:40. Transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.
 Ziua 2 (29.12): MOSCOVA
Dupa micul dejun, vom avea un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Vasile. Vom face o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, vizitam Complexul Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.
 Ziua 3 (30.12): MOSCOVA – SANKT PETERSBURG
Dupa micul dejun si eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 14:50 si transfer in oras pentru un tur panoramic care include: strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Fecioarei din Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky – cea mai mare insula de pe raul Neva, de unde vom admira cea mai frumoasa priveliste a orasului, Catedarala Sf. Isaac, fortareata lui Petru si Pavel, Piata Senatului, Piata Palatului – una dintre cele mai impresionante din Europa. Cazare la hotel hotel Dostoevsky 4* sau similar.
 Ziua 4 (31.12): SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional)
Mic dejun. Astazi, va propunem o excursie optionala in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.
 Ziua 5 (01.01): SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional) LA MULTI ANI 2018!
Timp liber pentru odihna. Dupa-amiaza, optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom admira Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada.
 Ziua 6 (02.01): SANKT PETERSBURG
Dupa micul dejun, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeu de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. In continuare vom vizita fortareata Petru si Pavel – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.
 Ziua 7 (03.01): SANKT PETERSBURG – BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti cu decolare la ora 05:55. Schimbarea cursei la Moscova si sosire la Bucuresti la ora 11:40.

Tarif

 
TARIFE: de la 765 euro/ pers/sejur
 
Perioada: 28.12.2017 – 03.01.2018 (7 zile / 6 nopti)

SERVICII INCLUSE IN PRET:

 • transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur Sankt Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot;
 • transport cu avionul cursa interna: Moscova – Sankt Petersburg;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4*  4 nopti cazare in Sankt Petersburg la hotel Dostoevsky 4* 
 • tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
 • 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;
 • vizitarea Catedralei Sf. Vasile;
 • vizita Metrou Moscova – cu intrare la statiile reprezentative;
 • vizitarea Complexului Kremlin (inclusiv Armureria);
 • vizitarea fortaretei Petru si Pavel;
 • vizitarea Muzeului Ermitaj;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • taxe de aeroport: 180 EURO/persoana (pot suferi modificari)
 • taxa viza si procesare acte: 70 EURO/persoana
 • bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia
 • Pret: 9 EURO/pachet 8 zile/persoana pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 64 ani.

Pentru alte categorii de varsta:
  0 –   1 an: 18 EURO/persoana
65 – 70 ani: 14 EURO/persoana
71 – 75 ani: 18 EURO/persoana
76 – 80 ani: 23 EURO/persoana
81 – 84 ani: 27 EURO/persoana
85 – 90 ani: 36 EURO/persoana

 • cina festiva de Revelion (vom reveni cu detalii)
 • asigurarea storno (optionala, recomandata)
Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro