Descriere

Danai Hotel & SPA 4*, Olympic Beach

   Unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe litoralul din Pieria, Hotelul de 4 stele Danai oferă o piscină cu șezlonguri și umbrele de soare, un colț de internet și o sală de fitness și spa. Este situat la 8 km de Katerini.

   Unitățile de cazare ale Hotelului Danai sunt dotate cu aer condiționat, minifrigider, TV prin satelit, seif și uscător de păr. Micul dejun se oferă gratuit în zona de luat masa a proprietății, iar în unitățile de cazare se servește la un cost suplimentar.

   Hotelul Danai are și un restaurant, unde se servesc preparate gourmet delicioase, bazate pe rețete originale din regiunea Pieria. În bar puteți să vă savurați băutura într-o ambianță foarte plăcută.

   Este disponibilă și o cameră în sistem self-catering, cu bufet, care poate găzdui 30-150 de persoane. De asemenea, acest spațiu poate fi complet echipat cu infrastructură electronică și digitală modernă, pentru utilizarea la conferințe și seminare. 

 

   Descrierea camerelor

   Un total de 47 camere:  Doubles/Doubles 4 pax (~26 mp), Junior Suites Pool View (~30 mp).

   Facilitati camera: aer condiționat, baie / duș, telefon direct, TV prin satelit, mini-frigider, uscător de păr, seif (gratuit), balcon / terasă.

   Double/Double 4 pax Pat dublu, pentru a treia persoana (adult / copil) – fotoliu extensibil sau pat pliant, pentru a patra persoana (copil) – pat pliant. 

   Junior Suite Pool View Design rafinat. Pat dublu. Capacitate de cazare 2 adulti sau 2 adulti si un infant.

   Camere pentru nefumatori.

   Servicii zilnice de menaj. 

Oferta Revelion 2018

Early Booking 2018

 

TARIF: de la 188 EUR/ persoana (camera dubla/demipensiune)

PERIOADA: sejur de 3 nopti cazare

Intrare: in 30.12.2017

CINA FESTIVA DE REVELION ESTE INCLUSA IN TARIF.

 

*Prezenta oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

  0720065918 sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati

   Grecia are o istorie de mii de ani. Fiind o civilizație atât de veche, nu e de mirare faptul că există multe lucruri interesante pe care le poți afla despre această țară.

   Câteva lucruri mai puțin cunoscute despre aceasta:

  1. Numărul anual al turiștilor care vizitează Grecia (16,5 milioane) depășește numărul populației țării (10 milioane).
  2. Aproximativ 7% din marmura produsă în întreaga lume provine din Grecia.
  3. Grecia este al treilea cel mai mare producător de măsline din lume. De fapt, există copaci plantați în secolul al XIII-lea, care încă mai produc măsline.
  4. Potrivit mitologiei grecești, protectorul orașului capitală a fost disputat între zeii Atena și Poseidon. Aceștia ar fi căzut de acord că cel care oferă orașului cel mai măreț cadou va deveni protectorul acestuia. Cadoul lui Poseidon a fost marea, care a fost apreciat, însă măslinii oferiți de Atena au fost considerați mai măreți. Din acest motiv, capitala poartă numele zeiței Atena.
  5. În Grecia nu există niciun râu navigabil, datorită faptului că 80% din teritoriul țării este stâncos. Există și o legendă legată de acest aspect. Se spune că atunci când Dumnezeu a creat Pământul, acesta a cernut solul printr-o sită. După ce toate țările au avut pământ bun, el ar fi aruncat pietrele rămase în sită peste umăr, iar așa a fost creată Grecia.
  6. Grecia se bucură de zile senine mai bine de jumătate din an. Peste 250 de zile sunt fără nori în această țară, în fiecare an.
  7. Grecia este țara cu cele mai multe muzee arheologice din lume.
  8. Multe clădiri din Grecia sunt vopsite într-o nuanță de albastru (sau conțin elemente vopsite în această culoare) despre care se credea că protejează de rău. Acest lucru poate fi observat în special în Insulele Ciclade. De fapt, de aici provin cuvinte precum denumirea nuanței cian (acel albastru) sau cianură.
  9. Primele jocuri olimpice au avut loc în Grecia în anul 776 Î.E.N.
  10. Limba greacă este vorbită de mai bine de 3000 de ani. Este una dintre cele mai vechi limbi din lume.

Locatie