Program Revelion

Program Revelion

29 Decembrie | Bucuresti – Sofia – Salonic

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Giurgiu, Ruse, Sofia, Salonic. Pe drum vom vizita in cadrul unui tur panoramic Sofia–unul din cele mai vechi orase din Europa: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha. Continuam excursia catre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare Hotel Vergina 3* Salonic sau similar. 30 Decembrie | Salonic – Meteora – Zindros – AtenaMic dejun. Excursia continua spre Meteora pentru vizitarea complexului monahal, inclus in Patrimoniul UNESCO si unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros–principalul atelier de icoane bizantine-unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Plecare spre antica capitala Atena-dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei–Partheonul. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3* Atena sau similar.
31 Decembrie | Atena Tur de oras – Seara de Revelion – La Multi Ani 2018 !
Mic dejun. Facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un Tur de oras Atena panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare in valoare de 20 €/adult se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici-ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike-sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Atena pentru cumparaturi si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Seara, Cina Festiva de Revelion cu muzica si program de dans la sala de evenimente a Hotelului Titania 4* (supliment obligatoriu: 75 €/adult, 40 €/copil 2-11,99 ani, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3* Atena sau similar.
1 Ianuarie 2018 | Atena – Cap Sounion – Plaka
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie relaxanta pentru prima zi a anului nou: Tur pietonal in celebrul cartier Plaka, pranz traditional la o taverna din Plaka cu bauturi incluse si excursie la Cap Sounionpentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon-Fenomen unic in lume ! Seara, intoarcere la Atena. Timp liber la dispozitie in Atena sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup (se asigura transfer cu autocarul). Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3* Atena sau similar.   
2 Ianuarie 2018 | Excursie optionala in Peloponez 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus.Peloponezul, leaganul civilizatiei mionice, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corint, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3* Atena sau similar.
3 Ianuarie 2018 | Atena – Delfi – Salonic
Mic dejun. Parasim frumoasa Atena si ne indreptam catre Delfi unde vom vizita cel mai important Oracol al lumii antice. Excursia continua catre Salonic cu un scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi-loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Cazare Hotel Vergina 3* Salonic sau similar.
4 Ianuarie 2018 | Salonic – Bucuresti
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un Tur de oras Salonic in cadrul caruia vom vizita: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb unde vom face si un scurt popas fotografic. Plecare spre tara unde ajungem in cursul serii in functie de formalitatile vamale.

Tarife

TARIFE:
 Perioada Circuit
29 Decembrie 2017 – 4 Ianuarie 2018
 Mai sunt locuri libere ? 25
  Adult in camera dubla 299 €
  Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar 279 €
  Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 215 €
  Adult in camera Single 419 €
 
 
 Perioada: 29.12.2017 –  04.01.2018 ( 7 zile)
 
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Cazare 2 nopti cu mic dejun in Salonic la Hotel Vergina 3* sau similar
• Cazare 4 nopti cu mic dejun in Atena la Hotel Blue Sea Alimos 3* sau similar
• Tur de oras Sofia
• Excursie la complexul monahal de la Meteora si atelierul de icoane Zindros
• Tur de oras Atena
• Ghid local de Lb Romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor in Atena
• Excursie la Delfi si Schitul Sf Paraschiva
• Tur de oras Salonic
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala, asigurarea storno, bilete intrare obiective turistice, excursii optionale
 Cina Festiva de Revelion cu muzica si program de dans la sala de evenimente a Hotelului Titania (supliment obligatoriu: 75 €/adult, 40 €/copil 2-11,99 ani, transfer cu autocarul inclus)
Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro