Program Revelion

Program Revelion

Ziua 1 (30 Decembrie): BUCURESTI – MŰNCHEN

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 05:40. Plecare spre Műnchen – compania TAROM. Sosire in Műnchen la ora locala 09:35. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Orasul Műnchen, capitala exuberanta a Bavariei, se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Műnchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru centrul sau istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Dupa tur, transfer la hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* (sau similar).
Ziua 2 (31 Decembrie): MŰNCHEN – NŰRNBERG – REGENSBURG
 Mic dejun. Excursie de o zi la Nűrnberg si Regensburg. Nűrnberg, oras cu o vechime de 950 de ani, este al doilea ca marime si ca importanta din Bavaria. Aici atractia principala este Castelul Imperial, care a fost resedinta a multi printi si regi germani, dar si orasul vechi, cu cladirile lui din cherestea, bine conservate, cu casa pictorului Albrecht Durer si cu locurile in care se organizau congresele si petrecerile naziste. In timpul sarbatorilor de iarna, centrul vechi devine un adevarat taram al minunilor, in care troneaza Christkindlmarkt, unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun ale tarii. Orasul Regensburg, oras medieval situat pe malul Dunarii, fosta capitala a Bavariei intre sec. VI si XIII atrage mai ales prin ansamblul „Orasul vechi cu Stadtamhof” declarat patrimoniu UNESCO. Podul de piatra peste Dunare, Catedrala ai piata Krauterermarkt cu biserica Sf. Ion din incinta manastirii, Muzeul Catedralei Domschatzmuseum, casa patriciana Heuport, construita in stilul unei cetati, si farmacia istorica Adler se numara printre cele mai importante constructii monument ale orasului. Seara ne intoarcem in Műnchen pentru a sarbatori trecerea in noul an. Optional, cina festiva la un restaurant local.
Ziua 3 (01 Ianuarie): LA MULTI ANI 2018!  
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la castelul Neuschwanstein. Legendarul castel Neuschwanstein sau “castelul de basm” a fost construit de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavariei. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit “in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani”. Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. In timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte.
 Ziua 4 (02 Ianuarie): MŰNCHEN
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Garmisch PartenKirchen si castelul Linderhof.  Situata in Bavaria, statiunea Garmisch Partenkirchen este probabil cea mai renumita statiune de schi a Germaniei. Numele statiunii este legat de varful Zugspitze, cel mai inalt munte din Germania. Linderhof este cel mai mic dintre cele trei castele construite de Regele Ludwig al II-lea, dar cel mai indragit de acesta si singurul care a fost terminat in timpul vietii regelui. Castelul a fost construit pe locul resedintei de vanatoare a  familiei, iar cadrul in care se afla este foarte pitoresc.
Ziua 5 (03 Ianuarie): MŰNCHEN – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 16:00 avem transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Műnchen – Bucuresti a companiei TAROM. Vom ajunge in Bucuresti la ora 22:50.

Tarife

TARIFE:
Pret/pers: 395 EURO (loc in camera dubla)
Pret camera single: 510 EURO
Copil 2 – 11,99 ani in camera cu doi adulti: 300 EURO
Copil 12 – 16,99 ani in camera cu doi adulti: 350 EURO
Perioada: 30.12.2017 – 03.01.2018 (5 zile / 4 nopti) 

Servicii incluse

  • transport cu avionul Bucuresti – Műnchen – Bucuresti cu compania TAROM;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* (sau similar) in Műnchen;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Műnchen;
  • excursie de o zi cu autocar si insotitorul de grup la Nűrnberg si Regensburg;
  • insotitor roman de grup.
 Servicii neincluse
  • taxele de aeroport 160 EURO/ persoana  (pot suferi modificari) ;
  • excursiile optionale ;
  • intrarile la obiectivele turistice;
  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) sau asigurarea storno.
Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro

[tabbyending]

Inca nu au fost postate impresii la aceasta oferta.

Lasa o impresie