Program Revelion

Program Revelion

Ziua I  29.12.2017

Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. Cazare in hotel 3***/3*** superior. Daca ora permite, vom face (optional) croaziera pe Dunare (15 euro). 

Ziua II Mic dejun.  Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de  la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi .  Continuarea drumului spre Krakowia. Cazare la Q HOTEL KRAKOW 3*** sau CONRAD HOTEL 4****. 

Ziua III Mic dejun.Tur pietonal in centrul istoric al Krakowiei : castelul Wawel, catedrala, piata Rynek Glowny, Biserica Sf. Maria, fortul Barbican, cartierul evreiesc, fabrica lui Oskar Schindler si multe altele. Dupa pranz, transfer la Auschwitz ( Oswiecim ) unde vom vizita lagarele de exterminare naziste Auschwitz si Birkenau.  Cazare la acelasi hotel. Vom sarbatori sosirea Noului an  2018 in ORASUL  VECHI. Optional, cina festiva la un restaurant central, cu comenzi individuale. La multi ani 2018 !!! 

Ziua IV Mic dejun.Program liber pentru vizite individuale in Krakowia sau excursie optionala la Czestochowa, unde vizitam manastirea Jasna Gora si sanctuarul Fecioarei Maria care adaposteste  icoana Madona Neagra. Cazare la acelasi hotel. 

Ziua V Mic dejun.Plecare spre Budapesta cu un popas la salina Wieliczka si in statiunea montana Zakopane. Cazare la hotel 3*. Optional, cina ungureasca la Borkatakomba (30 euro). 

Ziua VI Mic dejun.Plecare spre Bucuresti, cu sosire in cursul serii, functie de conditiile de trafic. Optional, (10 euro) popas la Tokaj, unde se fabrica celebrele vinuri dulci si licoroase       

Tarif

Perioada:   29.12.2017

Tarif special 210 euro

Tariful include:

-5 nopti cazare cu mic dejun;
– Transport cu autocar licentiat pentru curse externe
– Insotitor de grup pe timpul deplasarii;
– Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program, fara taxe de intrare
Tariful nu include:
– Excursie la Czestokhova : 15 euro/persoana (minim 30 persoane)
– Ghizii locali : 5 euro/tur
– Supliment hotel 4**** la Krakowia : 10 euro/persoana
– Supliment hotel 3*** superior la Budapesta : 10 euro

*Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti. Pentru un grup de 30-39 turistise achita suplimentar 20 euro/ persoana