Seashells Resort At Suncrest

Acest complex de la malul mării este situat în Golful St. Paul din Qawra şi oferă vedere la Marea Mediterană. Proprietatea pune la dispoziţie o piscină cu colț de hidromasaj, o piscină cu tobogan și un centru de wellness.

Seashells Resort at Suncrest oferă camere elegante, dotate cu aer condiționat, acces WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată. Cele mai multe dintre camere au balcon privat cu vedere la mare.

Oaspeţii pot lua micul dejun, prânzul și cina la restaurantul Coral Cove din cadrul complexului. De asemenea, este disponibil şi un lounge bar.

Proprietatea oferă un club pentru copii și program de divertisment zilnic pentru adulți, iar personalul poate oferi informații turistice utile.

Complexul Seashells Resort este situat vizavi de o stație de autobuz cu legături către restul insulei şi la 15 minute cu mașina de Mdina, fosta capitala a Maltei. Cea mai apropiată plajă de pietriş se află la 5 metri de piscină.

Tarife 2017

Seashells Resort at Suncrest – Qawra, Malta

Camera Perioada Servicii Pret / camera
Standard room –  Tarife 2017
  Double Room 01 – 31 Mai 2017 All inclusive € 1.070  /7 nopti /cam
  Double Room 01 – 30 Iunie 2017 All inclusive € 1.164  /7 nopti /cam
  Double Room 01 – 31 Iulie 2017 All inclusive € 1.366  /7 nopti /cam
  Double Room 01 – 31 August 2017 All inclusive € 1.366  /7 nopti /cam
  Double Room 01 – 30 Septembrie 2017 All inclusive € 1.252  /7 nopti /cam
  Double Room 01 – 31 Octombrie 2017 All inclusive € 1.070  /7 nopti /cam

Tariful include:

  •  7 nopti cazare cu all inclusive
  •  transport avion cursa charter plecare din Bucuresti
  •  transfer de/la aeroport
  •  asistenta turistica

Tariful nu include:

  •  taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii) – taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
  •  asigurari medicale
  •  excursii optionale

Descriere Malta

Malta este o tara insula sud-europeana cu capitala la Valletta. Este  constituita sub forma de republica si se intinde pe o suprafata de 316 km/2. Are o populatie de 400.420  de locuitori si  este impartita in 6 regiuni. Limba vorbita este limba malteza si engleza. Moneda nationala este lira malteza divizata in 100 centi.

Republica insulara din marea Mediterana este alcatuita din insula principala ;Malta si doua insule mai mici: Gozo si Comino. Aceste insule fac parte din ceea ce acum cateva milioane de ani era legatura intre Africa si Europa.

Malta este o insula calcaroasa care nu are nici munti nici rauri sau surse de apa potabila in afata marii mediterane. Apa este prelucrata ,desarata si dupa aceea ajunge in gospodariile populatiei. Din timp in timp tara este aprovizionata cu apa potabila din alte tari cu ajutorul unor vase  uriase. Clima tarii este mediteraneana si este una dintre cele mai ridicate din lume. In Ianuarie se ajung si la temperaturi de 25 de grade iar in timpul verii si pina la 45 de grade celsius. 96% din populatie sunt maltezi carora l-i se alatura o mica comunitate de englezi.