Descriere

Senior Voyage iți propune Portugalia, destinația ideală având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul.

Portugalia nu este, cu siguranță, pretențioasă. Cunoscuți că fiind rezervați, portughezii sunt, de fapt, oameni cordiali, înclinați spre independență și poligloți – deci cu atât mai multe motive pentru a-i cunoaște.

Perioada si program

Date de plecare

Date de plecare, program 7 nopti

 2018: 05.04, 12.04, 19.04, 26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05, 25.09, 29.09, 02.10, 06.10, 09.10, 13.10, 16.10, 20.10

Excursii gratuite:

Lisabona panoramic

Vizita panoramică a unuia dintre cele mai vechi orașe din lume. Este plasat pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo, se varsă în ocean. Inima orașului este „Baixa” sau „Orașul de Jos”, zonă unde se află Castelul Sao Jorge și Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orașului este Alfama, aproape de râul Tejo.

Sintra și Cabo da Roca

Această excursie va începe cu vizita Orașului Cabo de la Roca.O cruce de pe un versant al stâncii marchează punctual cel mai vestic. Aici un mic birou de turism eliberează certificate care atestă că ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oraș frumos aflat la poalele munților cu același nume (munții sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se întinde de-a lungul unui drum care se încolăcește în sus pe deal. Atracția cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale cărui coșuri albe și dominante se ridică inconfundabile deasupra centrului orașului. Tot orașul este clasificat ca fiind unul dintre locurile care aparțin Patrimoniului Universal UNESCO.

Atracții

Lisabona

Oferă un tablou unic de atracții culturale, restaurante excelente și accesibile, străzi lăturalnice ireale și aerul sărat al Atlanticului – vei avea sentimentul limpede că te afli pe marginea Europei. Inima comercială a Lisabonei se întinde între doua piețe, Praca Doom Petro IV, mult mai cunoscută ca Rossio, și încântătoarea Praca do Comercio, care are deschidere la râu. Lisabona este considerat orașul celor șapte coline, însă monumentul de pe vârful cel mai vizibil este fără nicio îndoială Castelo Sao Jorge. Principalele districte de interes pentru vizitatori sunt centrul Baixei, Chiado, Bairro Alto și Alfama. Către vest se întinde Belem-ul, un loc care nu trebuie ratat.

Porto

Al doilea oraș că mărime al Portugaliei, cu mai mult de un milion de locuitori, Porto se mândrește cu câteva atracții importante aflate pe malul râului. Structura urbană densă  a orașului  și  țesută încă  de  pe vremea fenicienilor și romanilor când Porto era cunoscut drept Cale (cuvântul grecesc pentru „frumos”), adăugandu-se la el, mai târziu, Portus (port) pentru a deveni Portus-Cale – de aici originea numelui național.

Cabo da Roca

Zona de coastă favorită a Portugaliei, Costa de Estoril, îmbrățișează cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca (Capul Roca). Farul din Cabo, din 1846, emite o rază de lumină vizibilă de la 42 km de pe mare. Capul Roca este punctul cel mai vestic al Europei și cel mai aproape de Americi.  Priveliștile de 360 de grade sunt fantastice, iar o cruce de pe un versant al stâncii marchează punctul cel mai vestic.

Evora

Unul din orașele care nu trebuie ratate este Evora. Acesta este înconjurat de ziduri masive și încununat de o catedrală care domină casele aflate pe terase neregulate. Labirintul de străzi pavate pare să nu aibă niciun ritm sau motiv. După fiecare colț se pare că este un conac, o biserică sau o structură excepțională. Multe clădiri datează din perioada de prosperitate din timpul Renașterii.

Tarife

De la  395 euro/pers/sejur

PREȚUL INCLUDE:

  • Transport avion București – Lisabona – București
  • 7 nopți cazare la hotel de 3*/3*+
  • Mic dejun și cina (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfașurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
  • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Lisabona

Pretul nu include

  • Taxe de aeroport 125 euro/persoană
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
  • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers/zi)
  • Mesele de prânz

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro