Program

Senior Voyage Tenerife 2017

Date plecare:
 • 05.05, 12.05, 19.05, 26.05, 2.06, 9.06, 29.09, 6.10, 13.10, 20.10.2017

Tenerife  

 Insula Tenerife  sau Insula Primaverii Vesnice, este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, considerată și  una dintre cele mai frumoase insule din lume, fiind  și singura destinație europeana unde se poate face plaja tot timpul anului

Aici exista 2 elemente naturale care atrag deopotrivă vizitatori: plajele nenumărate si diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic; dar si vulcanul Teide – unde se afla cea mai mare altitudine din teritoriile Spaniei – peste 3700 m.

Priveliștea de sus este pur si simplu amețitoare

Hotel Turquesa Playa Gran 4* (sau similar 4 stele)

Localizare

Hotelul Turquesa Playa Gran 4* este amplasat pe spectaculoasa insula Tenerife, la doar 4 minute de Playa Jardin si la cateva minute de Loro Parque.

Facilitățile complexului

Hotelul Turquesa Playa Gran 4* dispune de restaurant, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, conectare wi-fi gratuita pe terasa (ore limitate), 2 baruri, 1 terasa, discoteca, loc de joaca pentru copii, magazine, mini-market, coafor, sala de jocuri, mini-cinema, sala de gimnastica, sauna/jacuzzi (contra cost).

Facilitățile camerelor

Toate camerele hotelului Turquesa Playa Gran 4* dispun de frigider, balcon sau terasa si TV cu posturi prin satelit.

Oferta 2017

Oferta speciala pentru plecarile 05.05, 12.05, 19.05 – Reducere 250 €/camera

Tarif: de la 390 €/pers.

Tariful include:
 • Transport avion Bucuresti – Tenerife – Bucuresti (compania Wizz Air)
 • 7 nopti cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun, pranz si cina (trei mese bufet continental pe zi – conform programului, cu 1 pahar de apa si unul de vin la cina)
 • Excursie optionala ½ zi PUERTO DE LA CRUZ
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asistenta turistica
 
Suplimente si reduceri:
 • Supliment SGL: 220 euro
 • NU se accepta partaj
 • A treia persoana nu are reducere
 • Un copil 0 – 1.99 ani: gratuit; un copil 2 – 10.99 ani: plateste 290 euro (biletul de avion) + 125 euro ( taxele de aeroport), in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar; un copil 11-12.99 are reducere 100 euro din pretul de adult
 • Persoanele cu varsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani, platesc supliment 50 euro
 
Tariful nu include:
 • Taxele de aeroport 125 euro/persoană
 • Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii  însă agenția vă recomandă să le încheiați)
 • Intrările la obiectivele turistice și alte taxe și cheltuieli personale
Observatii:

Persoanele care nu au peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur
Excursiile optionale pot suferi modificari, iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie
Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor
Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane
Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare (din punct de vedere al categoriei hotelului si al regimului de masa).
Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana
Avans obligatoriu la inscriere: 100 euro/pers, diferenta de plata pana la 50% se achita cu pana si doua luni inainte de plecare; diferenta se achita cu o luna inainte de plecare.

Descriere

Senior Voyage oferă ca destinaţie de vacanţă Insula Tenerife sau Insula Primăverii Veşnice, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare. 

Considerată şi una dintre cele mai frumoase insule din lume, este şi singura destinaţie europeană unde se poate face plajă tot timpul anului . Deşi din punct de vedere administrativ aparţine de Spania, din punct de vedere geografic este mai apropiată de Africa. 

Aici există 2 elemente naturale care atrag deopotrivă vizitatori: plajele nenumărate şi diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic; dar şi vulcanul Teide – unde se află cea mai mare altitudine din teritoriile Spaniei – peste 3700 m. Priveliştea de sus este pur şi simplu ameţitoare. 

În fiecare an, în luna februarie sau martie (în funcţie de data Sf. Paste) se organizează pe insulă un festival recunoscut şi pe plan internaţional, care şi-a căpătat numele de „Festival cu Interes Turistic la Nivel Internaţional”. Cu o tradiţie de peste 3 secole, festivalul se organizează anual şi durează aproape 3 săptămâni.

Santa Cruz de Tenerife este capitala insulei şi a comunităţii autonome a Insulelor Canare, împreună cu oraşul Las Palmas. Oraşul reprezintă un punct de întâlnire pentru mai multe culturi fapt ce-i conferă caracterul cosmopolit. Odată ajunşi aici nu rataţi Auditorio de Tenerife – o clădire emblematică pentru arhitectura Spaniei, Torres de Santa Cruz – 2 turnuri gemene care sunt cele mai înalte clădiri din Insulele Canare.

Playa de Las Americas este una dintre cele mai renumite staţiuni din Tenerife. Aflată în sudul insulei, staţiunea a fost construită în anii 1960 cu scopul principal de a reprezenta un loc de distracţie şi relaxare. Aici veţi putea găsi baruri, cluburi de noapte, restaurante, plaje – cele mai multe cu nisip adus din Africa. Playa de Las Americas este un centru al vieţii de noapte din Tenerife.

Los Cristianos este un oraş istoric, care in ultimii ani a devenit o foarte cunoscută şi apreciată staţiune turistică. Puteţi alege să faceţi o excursie în jurul portului pentru a vedea în larg, cu puţin noroc, delfini sau balene. Aici sunt 2 plaje cu nisip fin auriu : plaja principală (Playa de Los Cristianos) şi Las Vista Beach – creată artificial de om. Acestora li se alătură şi o plajă cu nisip negru vulcanic şi pietricele în zona Rincon.

O altă localitate cunoscută este Puerto de la Cruz. Aceasta este o staţiune mai liniştită şi mai răcoroasă ce se găseşte în nord-vestul insulei. Staţiune cu tradiţie pe insulă, pune la dispoziţie oaspeţilor săi numeroase baruri, terase, restaurante cu specific internaţional sau local, precum şi locuri unde puteţi face cumpărături negociind preţul obiectelor.