Tarife

Shopping Istanbul 2016 hotel 3*

DATELE DE PLECARE 2016 SUNT:

18.05 / 08.06 /  29.06 / 20.07 / 10.08 / 31.08 / 21.09 /  12.10 / 26.10 / 16.11 / 30.11

Tarife incepand de la 244 Euro/ persoana – 3 nopti

Tarife incepand de la 298 Euro/ 2 persoane – 3 nopti

Include

 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3* in Istanbul;
 • Tur pietonal de oras in Istanbul;
 • Excursie la Palatul Dolmabahce;
 • Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

Nu Include

 • Asigurarea medicala / storno;
 • Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor – 15 €, Tur by night – 10 €
 • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • Alte servicii decat cele mentionate.

Transport Autocar

– Shopping Istanbul

SUPLIMENTE:

 • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers

REDUCERI :

 • Copil 0 – 5.99 ani: 55 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).
 • Copil  6-12,99 ani: 109 € (loc in camera tripla insotit de 2 adulti).
 • Reducere 5 €/pers pe ultima bancheta in autocar

Program

Ziua 1. BUCURESTI- ISTANBUL                        

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30  in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) si plecare la ora 22:00  pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne –  Istanbul ( aprox. 650 km).

 Ziua 2. ISTANBUL

Sosire si cazare in Istanbul la Hotel 3 .Dupa amiaza va propunem un tur pietonal printre “comorile Istanbulului”. Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula.  La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri. Program liber. Cazare Hotel 3ªªª in Istanbul.

Ziua 3. BAZARUL EGIPTEAN SI MARELE BAZAR

Dupa servirea micului dejun, vom vizita  Bazarul Egiptean de mirodenii urmat de shopping in  Marele Bazar si zona Laleli, zone de cumparaturi preferate atat de localnici, cat si de turisti. Marele Bazar din Istanbul este una din cele mai mari piete acoperite din lume avand 60 de strazi si 5.000 de magazine, atragand zilnic intre 250.000 si 400.000 de vizitatori. Este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare si broderii. Marea majoritate a standurilor sunt grupate dupa tipul de marfa pe care o au expusa, avand o zona pentru produse din piele si bijuterii din aur.

In cursul serii va propunem sa participati optional la o cina cu specific turcesc, in care aromele orientale  si dansurile traditionale va vor  deschide poarta catre orient. Cazare Hotel 3in Istanbul.

Ziua 4.  ISTANBUL

Mic dejun. Dimineata, deplasare la Palatul Dolmabahce – construit pe locul unui vechi port, pe malul stramtorii Bosfor, fiind resedinta imperiala a sultanilor otomani pana la caderea si destramarea Imperiului Otoman. Aici a locuit si a decedat Mustafa Kemal Ataturk. Singurul moment in care toate ceasurile din palat au fost oprite a fost atunci cand liderul turc a decedat, pe 10 noiembrie 1938, la ora 9:05. Dupa amiaza timp liber sau, optional, puteti participa la o croaziera pe Bosfor in care sa puteti admira atat partea europeana a Istanbulului cat si cea asiatica. Cazare Hotel 3 in Istanbul.

Ziua 5. ISTANBUL- BUCURESTI

Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti. In drumul catre tara vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscuta ca si moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri.

Sosire in Bucuresti in jurul orei 24.00, in functie de trafic si formalitati vamale.