Descriere

Hotelul Neue Post 4*

Hotelul Neue Post 4* este situat în centrul orașului Mayrhofen din Valea Zillertal. Zona de spa include o piscină interioară. Zillertal Congress Europahaus este la 100 de metri.

Camerele au mobilier tradițional, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, inclusiv canalul Sky-Bundesliga, și baie cu uscător de păr și oglindă cosmetică.

Zona de spa de la Neue Post este disponibilă gratuit. Aceasta oferă diferite saune, o cabină cu infraroșu, o baie de aburi și o sală de fitness.

Demipensiunea include un bufet de mic dejun cu produse de la ferma proprie a hotelului și o cină cu 5 feluri de mâncare, cu bufet de salate. La cerere sunt pregătite meniuri speciale pentru copii, persoane cu diabet și vegetarieni. Barul Posttenne oferă muzică live în sezonul de vârf. Puteți degusta vinuri în crama proprietății.

Terasa la soare este ideală pentru relaxare. Hotelul oferă un depozit pentru echipamentul de schi, cu uscător de clăpari, și o parcare privată gratuită.

Tarif si Perioada

TARIF: 935 €/pers/7 nopți cu demipensiune 

Cazare + Transport (opțional) 

 

PERIOADA:  03 – 10 februarie 2018 – vacanța intersemestrială a elevilor

Tariful include:  7 nopţi cazare în cameră dublă, cu regim de masă demipensiune. 
Tariful nu include: transportul cu autocarul: 85 euro/pers/dus-intors,  taxa de staţiune: aprox 1.5 eur/pers/zi,  asigurare medicală (recomandată)

 

TRANSPORT AUTOCAR SKI AUSTRIA 2018: 

85 € /persoana/ dus – întors

Pentru perioada de cazare: 03.02 – 10.02.2017 ( vacanța elevilor intersemestrială)

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati Mayrhofen

Mayrhofen este destinaţia de vacanţă perfectă pentru toţi iubitorii de sporturi de iarnă în Austria. Este locul în care, indiferent de nivel şi de pricepere, găseşti pârtii de schi accesibile, cursuri de specializare şi o mulţime de activităţi apres-ski. Aşa-numita, „cea mai activă vale a lumii”, Valea Ziller, oferă posibilităţi nesfârşite pentru vacanţa de iarnă în Austria, iar în Mayrhofen le regăseşti pe toate.

Staţiunea Mayrhofen are cu ce se lăuda în privinţa pârtiilor de ski. Kilometri întregi sunt străbătuţi zilnic în timpul sezonului de schiori începători sau profesionişti, de cei dornici de acţiune, mai sportivi, până la cei relaxaţi, puşi pe distracţie. Indiferent de vârstă şi de pregătire, există aici o pârtie pentru fiecare. Condiţiile de ski perfecte sunt întrunite atât pe Muntele Penken, cât şi pe Muntele Ahorn.