Descriere

Vila Modernlife – Mayrhofen

Vila Modernlife a fost construita in 2016.  Apartamentul  din vila pe care vi-l punem la dispozitie are 4 camere (110 mp) si este situat la etajul 1. Mobilierul este nou si confortabil in stil rustic cu accente moderne. Facilitati: TV prin satelit in living room si dormitoare, radio, internet, incalzire proprie.

Zona de dining este perfecta pentru 10 persoane. Bucataria open space dotata cu plita ceramica, cuptor, cuptor cu microunde, chiuveta, frigider, filtru de cafea, incalzitor de apa, toaster). Din bucatarie se face accesul spre balcon. Apartamentul are si un living room mobilat modern unde exista o canapea.

Dormitoare si bai:

1 dormitor cu pat matrimonial, acces la baie cu dus.
1 dormitor cu 3 paturi single, acces la baie cu dus.
1 dormitor cu 1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila de 2 locuri.
1 baie cu cada, dus, chiuveta si wc.
1 baie separata doar cu wc.

In cadrul vilei exista o zona de depozitare a schiurilor si a claparilor cu dispozitiv de uscare. In cladirea invecinata puteti sa mergeti la sauna si  zona de relaxare. Apartamentele au balcon acoperit. Proprietatea dispune de 3 locuri de parcare.

Vila este situata pe colina de deasupra Ramsau, in districtul Bichl si are o priveliste deosbita asupra statiunii Mayrhofen (3 km) si Zillertal. Centrul orasului Ramsau este la 1.9 km, statia de ski bus este la doar 50 m, iar cel mai apropiat supermarket  este la 2 km.

Tarif si Perioada

TARIF:

 *2873 euro/ apartament cu capacitate de pana la 10 persoane/ 7 nopti

 

Tariful include:

 • Inchirierea apartamentului pe 7 nopţi de cazare, perioada 03-10.02.2018

 Tariful nu include:

 • taxa de staţiune, aprox. 1,5 €/pers./zi
 • taxa de curatenie: aprox. 24 €/pers./sejur
 • depozit 400 €  (in cash) – care se va returna la finalul sejurului
 • transportul cu autocarul: 85 euro/pers/dus-intors
 • asigurare medicală (recomandată)

 

PERIOADA : 03.02-10.02.2018

 

ALTE INFOTMATII UTILE:

 • Pe parcursul sejurului sunt disponibile asternuturile si prosoapele fara nici un cost suplimentar. Se poate asigura si pat suplimentar pentru infanti (trebuie solicitat din timp).
 • Nu se accepta animale in apartament.
 • Nu se accepta grupuri de tineri/studenti.

TRANSPORT(optional):

 • Ruta principala a autocarului este: Bistriţa – Cluj-Napoca – Oradea. Informaţii cu privire la orele de pornire din localitatea dvs. le veţi primi cu 3-4 zile inainte de data plecării.
 • Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
 • Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale insoțitorului de grup sau a şoferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa

 

RECOMANDATA PENTRU 9-10 PERSOANE

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro

 

Curiozitati Mayrhofen

Una dintre cele mai populare stațiuni montane din Austria pe timp de vară, Mayrhofen se află în inima regiunii Tirol și oferă o multitudine de activități interesante în aer liber. Mayrhofen se află la capătul Văii Ziller, fiind înconjurată de o mulțime de trasee pentru drumeții bine marcate, ce te vor purta prin cele mai frumoase peisaje naturale. Cei mai… leneși pot explora regiunea la bordul unei locomotive cu aburi. Serile sunt și mai fermecătoare în Mayrhofen. Vara, aproape în fiecare zi, stațiunea organizează festivaluri și concerte, fiind o adevărată plăcere să asculți muzica live de la una dintre terasele stațiunii. Cei care vor să se bucure de aceste panorame de la înălțime, nu trebuie să rateze o plimbare cu 3S Gondola Penken, o gondola modernă ce oferă chiar și acces la internet Wi-Fi, și care în opt minute te duce până în vârf de unde încep o serie de trasee pentru drumeții și alpinism.