Descriere

ITALIA este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule: Sardinia si Sicilia.Muntii Apenini se afla in centrul peninsulei, mergand spre est, unindu-se cu Alpii, care apoi formeaza un arc, inchizand Italia in nord. Cel mai inalt punct al Italiei este Monte Bianco cu 4.808 m, aici se gasesc doi faimosi vulcani: acum adormitul Vezuviu, in apropriere de Napoli si activul Etna in Sicilia.
Italia este foarte cunoscuta pentru arta si cultura sa, dar si datorita monumentelor de valoare printre care se numara Turnul din Pisa, Colosseumul roman, Columna lui Traian, Fantana dorintelor, Pantheonul, sute de biserici, precum si impunatorul Vatican.
Roma este capitala Italiei si este situata pe malul raului Tibru, fiind de-a lungul secolelor, capitala republicii romane. Este un important centru turistic fiind impanzit de monumente istorice de origine romana, etrusca, renascentista si baroca.

Oferte ski 2017-2018

Oferte SKI Italia iarna 2017-2018

1.Regiunea CORTINA D’AMPREZZO

Staţiunea montană renumită ca fiind una dintre cele mai chic din Italia. Oraşul antic înconjurat de munţi, cabanele şi hotelurile de lux, creează împreună un peisaj desprins din basme, ideal pentru cei care vor să se bucure de o destinaţie de vacanţă romantică.

Partiile insumeaza un total de 120 km din care 19 km negre, 46 km rosii si 55 km albastre, in 90% acoperite cu zapada artificiala, asigurand un sezon de schi din noiembrie pana in aprilie. Aici avem 38 de instalatii de transport pe cablu: 5 telecabine, 28 telescaune si 5 teleschiuri.

  • FALORIA MOUNTAIN SPA RESORT 4*

de la 348  euro/persoana loc in camera dubla cu mic dejun

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare cu tipul de masa specificat

Tarifele nu includ:

– transportul

– asigurare medicala de calatorie sau storno

2.Regiunea ANDALO

Statiunea Andalo este amplasata in regiunea Paganella la 1040 m , alaturi de statiunile Fai della Paganella si Molveno, in masivul Paganella.

Reteaua de partii de ski de 50 km este deservita de o telecabina, 9 telescaune si 8 teleschiuri, cu o capacitate toatala de 25 000 persoane/ora. Partiile parcurg o diferenta de nivel de 1000 m si sunt dotate cu tunuri de zapada ce pot acoperi 95% din suprafata partiilor.

Unitatile de cazare sunt plasate chiar langa partii, ceea ce face facil accesul.

Partiile se intind pe o suprafata de 50 km si sunt atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Astfel, domeniul schiabil beneficiaza de o partie neagra, 15 rosii si 8 albastre.

  • ANGELO ANDALO 3*

de la 221  euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

  • Hotel ANDALO 3*

de la 296  euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

  • ALBERGO SCIATORI PASSO TONALE 3*

de la 291  euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare cu tipul de masa specificat

Tarifele nu includ:

– transportul

– asigurare medicala de calatorie sau storno

3.Regiunea  MADONNA DI CAMPIGLIO

Madonna di Campiglio este cea mai importanta statiune de schi si snowboard din Alpii din Italia, atat din privinta infrastructurii schiabile, cat si sub prisma peisajului, traditiei si a ospitalitatii.

Madonna di Campiglio este este considerata capitala tuturor sporturilor montane din toate anotimpurile si gazduieste in fiecare an cate o cursa din circuitul Cupei Mondiale.

Centrul istoric al orasului este in totalitate inchis traficului si transformat in zona pietonala, cu numeroase magazine si posibilitati de distractie.

  • CRISTAL PALACE 4*

de la 330  euro/persoana loc in camera dubla cu mic dejun

  • ITALO 3*

de la 348  euro/persoana loc in camera dubla cu demipensiune

Tarifele includ:

– 7 nopti de cazare cu tipul de masa specificat

Tarifele nu includ:

– transportul

– asigurare medicala de calatorie sau storno

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro