Curiozitati Tenerife

Tenerife, numita si insula eternei primaveri, este cea mai mare si cea mai populata din insulele Canare. Are o lungime de aproximativ 100km si o latime de aproximativ 50km. Insula Tenerife este de origine vulcanica si se afla la 300 km de continentul african si la 1000 km de Peninsula Iberica. Insula s-a format in urma eruptiilor vulcanice submarine, iar peisajele acesteia sunt diversificate si unice in lume.

Originea vulcanica a insulei indica faptul ca aici exista putine plaje naturale. Cele existente se caracterizeaza prin nisip negru provenit din roca vulcanica a insulei. Cererea mare pentru spatiu pentru plaja a condus la crearea artificiala a unor plaje, atat cu nisip vulcanic cat si cu nisip auriu, importat din Desertul Sahara. Partea de sud a insulei este destinatia de vacanta preferata de turisti.

Stiati ca?

  • Insulele Canare au fost dintotdeauna – şi sunt încă şi astăzi – un ultim punct de oprire pentru marinarii care aşteaptă un vânt bun îaninte de traversarea Atlanticului?
  • Luna iunie este este plina de carnavaluri si festivaluri in Tenerife?
  • Tenerife este numita si ‘Insula primaverii eterne’?
  • Insulele Canare impreuna cu Insulele Capului Verde, Madeira, Azore si Savage, formeaza tinutul Macaronezia?
  • Potrivit unora, arhipelagul ar fi ceea ce rămâne din legendarul Atlantis, din cauza amplasării geografice si geologice?
  • Insulele Canare sunt considerate a fi la originea mitului grec al Grădinii Hesperidelor?
  • Insulele au fost denumite „canare” (din latină canis, câine) datorită numărului mare de foci (focile erau numite “câini de mare”) ce existau pe insule? Canarul (o specie locală de cănăraș: Serinus canaria) a fost denumit după insule.

Perioada

cu zbor din Budapesta

Perioada 03.11.2017 – 7 nopti

ORAR DE ZBOR

03.11 BUDAPESTA 12:25 – TENERIFE 17:05

10.11 TENERIFE 17:40 – BUDAPESTA 23:50

TARIF APROX : 295 EUR/PERS – FARA BAGAJ – NET

TARIF BAGAJ DE CALA : 40 EUR/PERS DUS-INTORS

Tarife si Hoteluri

1.Catalonia Oro Negro 

Playa de las Americas, Teneriffa

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Catalonia Oro Negro se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de plaja Playa de las Americas din sudul Insulei Tenerife. Hotelul oferă acces WiFi gratuit, o piscină mare în aer liber și camere cu TV prin satelit.

Toate camerele luminoase au decor simplu şi sunt dotate cu aer condiţionat. Camerele au balcon privat sau terasă, dintre care unele oferă vedere la mare.

Tarif: 708 euro/camera dubla/ demipensiune

 

2.Las Piramides

Playa de las Americas, Teneriffa

Apartamentos Pirámides se află în staţiunea Playa de Las Americas din Tenerife, la mai puţin de 500 de metri de plaja Troya. Complexul oferă o piscină în aer liber cu şezlonguri şi apartamente bine echipate ce au balcon.

Fiecare apartament este decorat în culori strălucitoare şi are zonă de relaxare cu TV. Toate apartamentele şi studiourile au bucătărie cu cuptor cu microunde, frigider şi facilităţi pentru prepararea de cafea şi ceai.

Tarif: 708 euro/studio/ demipensiune

 

3.Sol Tenerife 

Playa de las Americas, Teneriffa

Hotelul Sol Tenerife ofera oaspetilor sai pe langa o panorama exceptionala asupra plajei si conditiile optime pentru petrecerea unui sejur ideal la malul oceanului.

Hotelul este situat chiar pe malul marii, la 200 m de plaja Troya, Siam Park, Aqualand, Jungle Park, la 300 m de cele mai importante zone de surfing din partea de sud a insulei si la 600 m de statia de autobuz.

Tarif: 960 euro/camera dubla/ demipensiune

 

4.Andorra Hotel 

Playa de las Americas, Teneriffa

Acest hotel de apartamente se află la 500 de metri de plaja Las Vistas din Tenerife și oferă 2 piscine în aer liber, dintre care una este încălzită în timpul iernii. Apartamentele spațioase au bucătărie bine dotată.

Restaurantul de la Andorra servește micul dejun tip bufet variat. Barul de lângă piscină oferă gustări pe tot parcursul zilei. Puteți să savurați băuturi la lounge bar.

Tarif: 1036 euro/apartament/ demipensiune

Tariful include: cazare 7 nopți cu tipul de masă demipensiune

Transfer privat:

Aprox 115 euro/masina/sens din care cedam comision 5%

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați: 

0720065918 sau turism@adminpedia.ro