Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Termeni si conditii generale de utilizare a website-ului

 

INFORMATIILE FOLOSITE

Descrierile oraselor, statiunilor, unitatilor de cazare, etc. au caracter strict informativ. Agentia nu isi rezerva niciun drept asupra lor si nu raspunde de eventualele disconcordante. Pentru detalii sau informatii actualizate va rugam sa contactati agentia sau sa vizitati site-urile oficiale ale acestora.

 

OFERTELE AFISATE

Agentia nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din web-site, nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalitati de orice natura ale web-siteului
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment conţinutul si structura website-ului. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori ce pot aparea in descrierile sejururilor si circuitelor, a altor produse si servicii sau in preturile de pe web-site. Agentia va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostrum si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Ofertele afisate au caracter informativ. Agentia nu raspunde pentru eventualele modificari ulterioare. Pentru oferte actualizate si informatii complete va rugam contactati agentia.

 

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Agentia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Agentie a serviciilor de turism.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Utilizarea web-siteului nostru reprezinta acordul dumneavoastra asupra termenilor si conditiilor Agentiei.
Agentia isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Agentia isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.
Daca aveti orice fel de intrebari sau neclaritari referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati inainte de a utilize web-siteul nostrum.