Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Tichete/Vouchere de Vacanță

tichet-vacanta-edenredCe sunt voucherele de vacanta?
Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi vouchere de vacanta?
Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la AdminPedia?
Oferta se poate solicita in agentia AdminPedia din Brasov, prin email, sau prin intermediul site-ului, insa, atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism AdminPedia.

De ce sa cumperi de la AdminPedia cu vouchere de vacanta?

  • Iti punem la dispozitie oferte in peste 600 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doresti sa stai intr-un loc
  • Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere
  • Daca platesti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, poti plati in nov 2016 cu vouchere care expira in decembrie 2016 o vacanta pe Litoral in vara anului 2017.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

  • O vacanta pe litoralul romanesc
  • Un weekend la munte
  • Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa
  • O mini-vacanta in Delta Dunarii
  • Un circuit cultural in Romania

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

De unde poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?
Poti plati cu vouchere de vacanta la agentia AdminPedia din Brasov, situata pe Str. Berzei, nr.18, bl.C8, sc.B, ap.1, Brasov.

Cum arata un voucher sau tichet de vacanta si care sunt cele acceptate de noi?
Voucherele de vacanta tiparite arata similar unor tichetele de masa, iar cele pe suport electronic, cu un card bancar.
Unitatea emitenta cu care noi avem contract in momentul de fata este Edenred.