Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
DIN JUDEȚUL CONSTANȚA

DIN JUDEȚUL CONSTANȚA

la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni!

 

Daca ești în județul Constanța și ai nevoie de transport la aeroportul Otopeni în siguranță și la timp, noi avem soluția potrivită pentru tine! Îți oferim servicii de trasfer la aeroportul Otopeni și retur din orașele Constanța, Cernavodă, Mangalia, Medgidia, Năvodari și din comuna Lumina.

Serviciul nostru de transfer la aeroportul Otopeni este alternativa ideală la serviciile de transport cu trenul sau la utilizarea mașinii personale. Fără întârzieri, supra-aglomerație sau condiții proaste de călătorie, fără șoferi obosiți sau necesitatea unui loc în care să-ți lași mașina pe perioada călătoriei. Tot ce trebuie să faci este să-ți rezervi biletul la una dintre cursele noastre și te asigurăm că un microbuz te va aștepta într-o stație din apropeiere (dacă pleci) sau chiar la ieșirea din aeroport (dacă te întorci) și te va duce la destinație în același timp pe care l-ai parcurge cu mașina personală.   

Cursele către și dinspre aeroportul Henri Coanda Otopeni se realizează zilnic, pe întreg parcursul zilei, conform unui program adaptat la principalele curse aeriene. Poți consulta orarul curselor, stațiile și tarifele:

  • pentru orașul Constanța aici
  • pentru orațul Cernavodă aici
  • pentru orașul Mangalia aici
  • pentru orașul Medgidia aici
  • pentru orașul Năvodari aici
  • pentru comuna Lumina aici

Dacă călătorești cu bagaj de cală și ai nevoie de retur de la aeroport ia în considerare un timp suplimentar pentru recuperarea bagajului de 45-50 de minute în alegerea cursei!

Rezervarea unui loc se poate face telefonic, la unul dintre numerele de telefon: +4 0720 065 918  sau +4 0268 587 230 (de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00), pe e-mail la turism@adminpedia.ro, la sediul nostru din Str. Berzei, nr.18, bl.C8, sc. B, ap.1, Brașov sau folosind formularul de mai jos.

Indiferent de modul în care alegi să îți faci rezervarea, nu uita că aceasta depinde de zborul tău. Acesta este motivul pentru care, pentru oricare tip de rezervare vom avea nevoie, pe lângă datele tale de contact de datele zborului tău (ora decolării, ora aterizării, compania aeriană și destinația finală).

DACĂ ALEGI SĂ REZERVI PRIN E-MAIL SAU ONLINE

Te vom contacta telefonic pentru confirmarea rezervării tale, pentru detaliile privind costurile totale și plata!

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru a achita contravaloarea călătoriei îți punem la dispoziție următoarele modalități:

-plata cash la sediul agenției din Str. Berzei, nr.18, bl.C8, sc. B, ap.1, Brașov

– plata cu cardul la sediul agenției din Str. Berzei, nr.18, bl.C8, sc. B, ap.1, Brașov

-plata cash la șofer (Această modalitate de plată este disponibilă pentru toate cursele noastre. )

 


Date de Contact

Datele Zborului

Datele Călătoriei spre/de la Aeroport
Locul de unde te luăm:
- Valabil doar pentru Brasov pentru un cost suplimentar de 10 lei/persoană
Locul unde să te lăsăm:
- Valabil doar pentru Brasov pentru un cost suplimentar de 10 lei/persoană

Număr de Persoane

Cum Intenționezi să Plătești