Descriere

Turul Pietelor de Craciun – Venetia 2017

O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentu marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid “Pietele Pruncului Iisus” sau “Christkindlmarkt”. Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus. Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.

Perioada si program

PERIOADA SI ROGRAMUL

Ziua I: BUCURESTI – BUDAPESTA  22.12.2017
Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in  cursul serii.  Cazare la hotel 3***/3*** superior.
Daca timpul permite vom face, optional, croaziera pe Dunare ( 15 euro, minim 25 persoane ).
Ziua II: BUDAPESTA – VIENA – VENETIA
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al Ringului vienez. Putem admira cladiri monumentale precum Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Opera, Teatrul National, Piata Maria Teresa si roata mare din Parcul Prater. Continuam cu un tur pietonal de la palatul Hoffburg pana la catedrala Sf. Stefan si timp liber pentru cumparaturi in Piata de Craciun. Continuarea drumului spre Italia. Cazare in zona Venetia la hotel 3***/4****.
Ziua III: VENETIA  
Mic dejun. Deplasare cu “vaporetto” in partea lagunara a Venetiei unde vom  vizita Piata si Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Podul Rialto. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Cazare la acelasi hotel.
Craciun  fericit  !

Ziua IV: VENETIA – PADOVA – VERONA 
Mic dejun. Program liber pentru vizite individuale sau excursie optionala (minim 30 persoane) : deplasare la Padova unde vom vizita a treia piata ca marime din Europa, Prato della Vale, urmata de Basilica Sant’Antonio di Padova, monument emblematic al orasului. Vom continua cu vizita in Verona, orasul nemuritorilor indragostiti, Romeo si Julieta. Vom vedea Arena, casa Julietei cu celebrul balcon, Domul si Piata Bra. Timp liber pentru vizite individuale.  Cazare la acelasi hotel.
Ziua V: VENETIA – POSTOJNA – BELGRAD
Mic dejun. Deplasare in Slovenia unde vom face o pauza pentru vizita (optionala) la pestera Postojna, una dintre cele mai mari din Europa. Continuarea drumului spre Belgrad. Cazare la hotel 3***.
Ziua VI: BELGRAD – BUCURESTI 29.12.2017
Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de conditiile de trafic.

Tarif

Tarif Special 210 Euro 

Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti. Pentru un grup de 30-39 turisti se achita suplimentar 25 euro.

Tariful include:

– 5 cazari cu mic dejun in hotel 3*
– Tur panoramic in Viena.
– Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program, fara taxele de intrare
– Transport cu autocar licentiat  pentru curse internationale

Tariful nu include:

Vaporet in Venetia: 15 euro/persoana
– Taxe intrare in Venetia: 10 euro / persoana / zi
– Taxele de intrare la obiective turistice
–  Taxele locale, care se platesc direct la hoteluri
– Excursie la Padova si Verona : 20 euro/persoana
– Supliment hotel 3*** superior la Budapesta : 5 euro
– Supliment hotel 4**** la Venetia : 15 euro

 Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

 0720065918 sau turism@adminpedia.ro