Paste Paris

Vacanta de Paste la Paris-Lumina din Orasul Luminilor.

15 Aprilie | Bucuresti – Paris                                                                                

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:10, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:10. Sosire in Paris la ora 09:20. Transfer si Tur de oras Paris cu ghid autorizat. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

16 Aprilie | Paris – Castelul Versailles

Mic dejun. Excursie optionala la Castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza, deplasare la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

17 Aprilie | Paris – Valea Loirei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei cu ghid autorizat. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

18 Aprilie | Paris

Mic dejun. Optional, vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly–renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare.Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

19 Aprilie | Paris – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la Aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Paris–Bucuresti al Companiei Air France AF1588 cu decolare la ora 13:15, sosire in Bucuresti la ora 17:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife

Vacanta de Paste la Paris-Lumina din Orasul Luminilor.

Cu Hotel situat central in Paris.

Vizitam pe indelete Paris-ul, Muzeul Louvre, Castelul Versailles, Valea Loirei… (vezi programul excursiei).

———————————————————————————————————————–

• Plecare: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti.

 Perioada Sejur
15 – 19 Aprilie
 Adult in camera dubla 369 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 369 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 199 €
 Adult in camera single 520 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central, sau similar
• Tur de oras Paris cu autocar local si ghid autorizat
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor
• Croaziera pe Sena

Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de oras Paris 1,65 €/pasager/noapte, se achita la receptia hotelului
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, bacsis pentru soferi si ghizi locali