Parisul de Crăciun


Parisul este magic în orice perioadă a anului , dar de Crăciun acesta este adus la viață de ploaia de lumini ce scaldă orașul , de vitrinele ce sunt decorate cu fragmente din imaginația copiilor , cu târgurile de crăciun răspândite prin tot orașul , dar mai presus de toate , cu spiritul Crăciunului pe care oamenii Parisului îl adoră.  
Galerie Lafayette este unul dintre cele mai mari centre comerciale a orașului , iar în perioada aceasta dacă dorești o plimbare spre un alt tărâm atunci Galerie Lafayette este locul perfect pentru tine. Ai ocazia să te plimbi sub cupola imensă de sticlă în timp ce poți admira uriașul brad amplasat chiar în mijlocul centrului comercial. 
Poți să te plimbi printre magazinele ce an de an pun în scenă adevărate opere de artă prin modul lor unic de a decora. Fiecare magazin vine cu o idee nouă și uimitoare pentru a întregi acest cadru de poveste! Nu doar în marile centre comerciale sunt decorate în așa fel vitrinele, pe fiecare străduță și pe fiecare bulevard vitrinele magazinelor sunt împodobite deosebit.
Luna Decembrie este luna Moșului! Toți copii visează la Moș Crăciun ce o să trimită " Express-ul Polar" spre  lumea poveștilor și a jucăriilor ce prind viață , ei bine , dacă te afli în Paris acest vis poate deveni realitate! Singurul din Europa , Disneyland este locul perfect pentru cei mici cât și pentru cei mari dacă doriți niște sărbători de iarnă magice. 
Dacă te afli la disneyland în perioada sărbătorilor de iarnă , atunci vei acorda câteva momente pentru admirarea  minunatelor  parade unde personajele cele mai îndrăgite prind viață.

Seara o poți petrece lângă bradul imens împodobit cu cele mai alese decorațiuni , unde poți să te alături corului ce cântă colinde și să te lași purtat de spiritul sărbătorilor spre încheierea serii ce se termină cu celebrul foc de artificii  deasupra castelului Disney. Prin toate aceste activități minunate și multe altele , Disneyland îți oferă șansa la un Crăciun ca în povești!
Pentru mai multe detalii în legătură cu ofertele noastre către Paris vă rugăm apăsați aici

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Parisul de Crăciun