Redescoperim bucăți de România-Mamaia

  • 7 noiembrie 2019

Când auzi Mamaia te gândești la distracție, stil și nopți albe de vară. Te gândești la starea de fericire ce învăluie locul în sezonul estival. Parcă și auzi muzica și râsetele oamenilor, dar și forfota de sărbătoare. Timpul capătă alte sensuri și fiecare zi este așteptată cu nerăbdare de toți cei care ajung în aceste locuri. Acum e momentul ca fiecare să se răsfețe, să se simtă important, special și unde în alt loc, dacă nu în Mamaia. La fel ca zâna din povești reușește să farmece turistul, să ofere iluziile de care are nevoie pentru a se bucura cu adevărat de zilele petrecute aici. Oricine dorește să se lase pradă fericirii, să iasă din monotonie și să guste fiecare clipă pe care o trăiește. Mamaia reușește să-i facă pe toți să se simtă deosebiți, asemeni vedetelor, în lumina reflectoarelor. Și totul este posibil pe tărâmul miraculos al acesteia. 

Mamaia, cunoscută și ca Perla litoralului românesc, este cea mai mare și renumită stațiune de pe litoralul nostru. Ce-i drept, pare a fi o copie a Ibizei, poate a Saint Tropez-ului, dar una tipic românească, mai modestă, dar cu intenții mari. Am putea spune că se aseamănă puțin cu aceste două stațiuni celebre, atunci când vorbim despre dorința de rafinament și grandoare, despre distracție, despre tinerii (și nu numai) care își exprimă libertatea, dorința de a simți că trăiesc intens fiecare clipă. Printre ei foamea de viață, de trăire este atât de mare, încât doar lăsarea în voia simțurilor pe ritm de muzică o mai potolește. 

Mamaia este locul celor care iubesc petrecerea în stil mare, luxul, pentru care banii nu pare a fi o problemă. Dacă în Vamă tinerii își trăiesc pe ritmuri de reggae și rock libertatea, preferând să stea la cort, cei din Mamaia preferă cluburile de noapte, dansul pe ritmuri house, băuturile fine, ținutele scumpe, petrecerile organizate pe plajă, întreținute de DJ celebrii sau cântăreți foarte cunoscuți. Fastul este la el acasă, ceea ce îi face pe mulți români să vină aici, atrași de bunăstarea care parcă învăluie locul și nicio problemă nu mai reușește să pătrundă pe aceste meleaguri; poate doar vremea care devine chiar și vara capricioasă, de-i mai trezește pe turiști din euforie și mai potolește simțurile.    

În fiecare an, Mamaia reușește să le oferă turștilor energia pozitivă, fericirea și relaxarea de care au nevoie, și îi tratează regește, pe cei care își permit, desigur. Dar cum am zis, stațiunea nu este la îndemâna oricui, mai ales în plin sezon. Că e de rău sau bine, decideți singuri, cert este faptul că cei care își petrec aici vacanța/concediu au parte de momente de răsfăț maxim, de petreceri care se prelungesc până în zori de zi, când soarele răsare, leneș, pare-se din marea liniștită. De vii la Mamaia, nu dormi, ci te distrezi, fie zi sau noapte. Și avem cele mai bune prețuri garantate pentru tine! Cine nu visează la o așa oferta ideală: o vacanță perfectă pe litoral cu un buget nu foarte mare!? Chiar și în Mamaia poți găsi o asemenea ofertă! Adminpedia are cele mai bune tarife în cea mai căutată stațiune de la malul Mării Negre unde fiecare moment este petrecut la intensitate maximă. Adminpedia are oferte tentante pentru toată lumea, fiindcă oricine merită să se bucure de farmecul Mamaei pe timp de vară, indiferent de greutatea buzunarului. Sunt achitate voucherele de vacanță și plata în rată a sejurului. De asemenea, avem cele mai bune prețuri garantate pentru un sejur pe cinste în Mamaia.
În acest loc, nimeni nu se plânge de plictiseală! Dacă îți place mișcarea și adrenalina, poți încerca unul dintre sporturile nautice: windsurfing, ski nautic, plimbări cu skijet, plimbări cu parașuta, cu bărcile cu velă, tractări cu banana, yachting și dacă îți dorești să afli mai multe despre lumea marină, poți opta pentru scufundări.  

Nu departe de stațiune se află insula Ovidiu, situată pe Lacul Siutghiol, un loc în care poetul roman, exilat îm ținutul Tomisului, s-ar fi retras pentru a crea. Cei care își doresc câteva momente de liniște, de meditație pot alege o călătorie cu vaporașul până pe insulă. Pentru o scurtă vreme renunți la extravaganță, lux și agitație pentru o întoarcere spre simplitate, spre tainele mării, spre tine însuți. 
În stațiune, cuvântul plictiseală nu există, nici monotonie, nici tristețe, deci putem spune că aici se află fericirea de-o vară, unică și fascinantă pentru care golim buzunarele. Măcar o singură dată pe an să plătim pentru această fericire, nu?
Însă dacă îți dorești cu ardoare să guști puțin din ea, dar bugetul nu este așa mare, Adminpedia îți vinde un pont, un mic secret pentru a lua parte la vibe-ul acestui loc minunat, fără să fii nevoit să-ți consumi toate economiile doar pentru cazare. De aceea, îți recomandăm să te cazezi la Hotelul Siret 3*, situat în partea de nord a stațiunii, la numai 50 m de plaja de nisip și foarte aproape de principalele atracții din zonă (telegondola, parcul acvatic Aqua Magic, faleză, plajele unde se țin cele mai importante concerte, insula Ovidiu, cluburi). Unitatea de cazare își dorește ca fiecare oaspete să fie mulțumit și de aceea încearcă pe cât posibil să ofere numai servicii de calitate. Chiar dacă aici nu veți găsi opulența și extravaganța, veți fi întâmpinați de bunul gust, de confort și de sentimentul acasă. 
De grija cazării în Mamaia, se ocupă Adminpedia!  Ascultăm nevoile și dorințele fiecărui client și îi propunem cel mai potrivit hotel pentru ca sejurul la mare să fie așa cum își dorește!
Mamaia vă așteaptă să o cunoașteți în toată splendoarea ei! Mamaia este mai mult decât un loc, este o stare, este o fericire de-o vară!
Autor: Veronica Diaconu
                                                                                        E-mail:turism@adminpedia.ro
                                                                                        Tel: 0720 065 918

SOURCE AND TAGS