Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA PALACE

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

de la
745  643 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Renovat integral in 2012 acest hotel modern şi confortabil mobilat are o poziţie ideală chiar pe plajă, la 25-30 de metri de promenada principală.



Facilitati Hotel: Hotelul oferă o gamă impresionantă de facilităţi: piscina interioara, 3 piscine exterioare cu sectiune pentru copii si topogane, exchange, animatie si dispune de 200 de camere duble, single, apartamente, 7 eyaje, 2 lifturi, restaurant cu terasa cu vedere la plaja, restaurant a la carte, Lobby bar, cocktail bar ( bauturile sunt contra cost ), 2 baruri la piscina, sezlongurile si umbrelutele la piscina sunt gratuite, loc de joaca pentru copii, kid's club, sauna, masaj, fitness, internet, sala de animatie, sala de conferinta.




Info parcare: parcarea este contra-cost: 15 leva /zi/masina si se achita la receptie, nu se poate rezerva /garanta din agentie.


Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat / incalzire /, cu mocheta sau gresie, balcon, telefon, frigider, TV LCD prin satelit, uscător de păr, WC / baie cu cadă sau duş. Camerele duble superioare sunt complet renovate şi nou mobilate, sunt mai spatioase si pto caza 2 adulti si 2 copii.



Servicii suplimentare contra cost:

Seif la receptie, telefon, bauturi importate, cocktail bar / bauturi contra cost /, sauna, masaj.



Duble standard: mochetate integral, balcon, telefon, frigider, LCD - TV, uscator d epar, baie cu cada sau dus, capacitate maxima : 2+1 / 3, unele camere pot avea sea view.



Dubla superior: mai spatioase, mochetate sau parchet, balcon, telefon, frigider, wireless, uscator de par, safe, posibilitatea de preparare a ceaiului si cafelei in camera, baie cu cada sau dus, capacitate maxima : 2 +2 /4, unele au vedere la mare


Studio - mini living + dormitor cu usa glisanta.


Apartament - dormitor + living cu usa intermdediara


Ultra All inclusive :


(07:30-10:00) mic dejun;


(12:00-14:00) pranz;


(18:00-21:00) cina;


- toate mesele principale sunt tip bufet si se servesc in reastaurantul principal; de 3 ori /saptamana - seri tematice; posibilitatea de a rezerva odata/sejur o cina a la carte in Fish Restaurant sau Barbeque ( cu rezervare )


(10:00-12:00) - Snack-uri si prajituri;


(14:00-16:00) - Pizza sispaghetti;


(16:00-17:00) - cafeae, ceai si dulciuri


(00:00-02:00) - gustarea de la miezul noptii





(00:00- 24:00) - varietate de bauturi din import si bauturi locale ( bere, vodca, gin, brandy ) bauutri calde si bauturi racoritoare - Lobby Bar


(10:00-23:00) - varietate de bauturi de import, bauturi locale alcoolice si non alcoolice bulgaresti la cele 2 pool bar-uri.


- bauturi in itmpul meselor.


Sport si alte activitati:


- mese de tennis, fitness, sah, darts, volei in apa la piscina, mini fotbal, volei si baske pe teren, aerobic;


- spectacole seara / 6 zile /saptamana cu incepere la ora 21:00


- sezlonguri si umbrelute la toate piscinele ;


- wireless in Lobby


Pentru copii:


- programe de animiatie pentru copii; club pentru copii, loc de joaca, sectiune pentru copii la piscinele exterioare, piscina pentru copii cu topogan, discoteca pentru copii; baby cots.


Servicii extra contra - cost:


- internet, safe , apeluri telefonice, sauna, masaj, biliard, taxi, rent a car, doctor, dentist, spalatorie si curatatorie.




GRATUIT: 2 sezlonguri + 1 umbreluta la plaja / camera

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.