Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mimosa Hotel Spa

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Mimosa a fost dat in folosinta in vara anului 2003. Se afla la 200 m de plaja, la numai 150 m distanta de centrul statiunii Nisipurile de Aur, unde se gasesc numeroase magazine si locuri pentru distractie.


FACILITATI HOTEL: 2 cladiri una cu 6 etaje si una cu 7 etaje, 5 lifturi, restaurant, terasa, Bavarian Pub, lobby bar, magazin, frizerie, seif la receptie, casa de schimb valutar, o retea proprie de apa minerala, piscina interioara cu sectiune pentru copii si jacuzzi, 2 piscine exterioare cu apa minerala pentru copii si 2 pentru adulti, animatie, centru SPA, gradinita, loc de joaca pentru copii.



FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 331 de camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare. Toate camerele sunt spatioase, mobilate cu gust si sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, mini bar, baie cu dus sau cada , balcon. Apartamentele au aceleasi dotari, consta in living ( canapea sau fotoliu exetensibil ) si dormitor, 2 bai ( una cu cada si alta cu dus ).


Animalele de companie sunt acceptate contra cost: 4 euro/zi, pentru animale mici pana la 5 kg.


Info parking: parcarea este contra - cost, se achita la hotel si costa : 8 leva/zi, pt autobuze: 24 leva/zi.


All Inclusive: mic dejun 7:30 - 10:00, pranz: 12:30 - 14:30 si cina: 18:00 -21:00 - tip bufet, varietate de mancaruri internationale si bulgaresti, show cooking, deserturi, fructe; de 2 ori/saptamana seri tematice si odata/saptamana - cina festiva; cina a la carte la Restaurantul italian 'Gusto' sau la cel grecesc 'Acropolis' - necesita rezervare la receptie.


- snack- uri 11.00.-16.00h la restaurantul grecescAcropolis


- inghetata - 11.00.-13.00h la restaurantul grecescAcropolis


- cafea, ceai, prajituri : 16:00 -17:00 - la Lobby Bar


- bauturi locale alcoolice si non alcoolice: 11:00 - 23:00


Sport & entertainment : fitness, Jacuzzi, mese de tennis, biliard, animatie in timpul zilei, darts, volei in apa, basket, aerobic, gimnastica, boccia, pethanque, 6 ori/saptamana - spectacole seara.


Pentru copii: 3 piscine, topogane, sectiune la piscina interioara, mini club pentru copii: 4- 12 ani, mini disco : 6 ori/saptamana; 2 locuri de joaca pentru copii.


Nu se accepta schimbari de nume la rezervarile cu early booking; orice fel de modificare a unei rezervari cu early booking dupa termen duce la pierderea reducerii.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.