Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaliakra Mare


Descriere

Localizare: direct pe plaja, aproape de zona centrala a statiunii Albena. Renovat complet pentru 2018.
Capacitate: camere duble - 138, camere single - 5, apartamente - 5.
Facilitati: piscina exterioara, restaurant principal cu terasa, lobby bar, masaj (contra cost), internet cafe (contra cost), seif, spalatorie si calcatorie (contra cost), rent-a-car, birou schimb valutar, wireless gratuit in receptie, biliard, lobby bar si in zona piscinei (cu o viteza de 1 Mbs). Internet Wireless de mare viteza - disponibil contra cost (6 Mbps).
Facilitati pentru copii: piscina exterioara cu mini aqua park, locuri de joaca langa hotel si pe plaja din fata hotelului, mini-club.
Sporturi si divertisment: Excursii prin reprezentantul local, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis, mini-golf, echitatie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete si ricse, plimbari cu trasura, petanque.
Camerele duble: pat matrimonial sau doua paturi, canapea, minibar, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV, vedere la mare (in functie de pozitionarea camerelor, vederea la mare poate fi blocata de vegetatie etc).
Conditii parcare - sezon 2018: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

CONCEPTUL ALL INCLUSIVE - VARA 2018
-Restaurant principal: mic dejun (07:30 - 10:30), pranz (12:30-14:30), cina (18:30 - 21:30) - mesele sunt de tip bufet suedez.
-Serate tematice: bulgareasca, seara cu specific marinaresc, italienesc. Gratare pe perioada pranzului si cinei (in iulie si august).
-Snack bar (15:00 - 17:00): sandvisuri, pizza, salate, fructe, inghetata.
-Bauturi (10:00 - 23:00): bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, vinuri, bere, sucuri, apa si bauturi calde. Bauturile se servesc la lobby bar (10:00 - 23:00), in restaurante in timpul meselor. si la barul de la piscina (10:00 - 22:00). Bauturile de import, cocktailurile si produsele din tutun sunt contra cost. Dupa ora 23:00 - toate bauturile sunt contra cost.
-Animatie: programe de sport si divertisment pentru adulti si copii, ziua si seara; show-uri seara, discoteca pentru copii si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.