Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADORA HOTEL & RESORT

de la
1344  966 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

În hotelul nostru; Există un total de 267 de camere în 2 clădiri principale și un total de 240 de camere Club. O vacanta de neuitat va asteapta pe dumneavoastra, familia dumneavoastra si cei dragi cu diversele noastre optiuni in toate zonele interioare si exterioare, de la spa la plaja-piscina, de la restaurante la baruri, astfel incat sa puteti avea o experienta unica in timpul vacantei dumneavoastra. Diverse activități atât pentru adulți, cât și pentru copii în timpul zilei și nopții, evenimente educaționale pentru copii, spectacole de animație, activități la piscină, activități în aer liber și multe alte surprize ți-au fost pregătite cu atenție în timpul călătoriei tale.

Localizare

Adora Hotel & Resort este situat în Centrul de Turism Belek, la 5 kilometri de orașul Kadriye, la 12 kilometri de Serik, la 39 de kilometri de centrul orașului Antalya și la 29 de kilometri de Aeroportul Antalya. În plus, centrul de golf al Turciei, Belek, se află la aproximativ 1 km de cele mai frumoase 5 cluburi de golf.

Facilitati hotel

Adora Hotel & Resort este construit pe o suprafață de 116.000 m² .

* Există 3 restaurante a la carte și unul este deschis în fiecare zi (cu excepția duminica), numeroase baruri, piscine interioare si exterioare, atat pentru adulti cat si pentru copii

* Rezervările la restaurantele à la carte se pot face la biroul de comunicații pentru oaspeți. (contra cost)

Hotelul este situat pe plaja, plaja privata (nu publica), plaja este de 275 m, suprafata debarcader 220 m2, dusuri pe plaja si piscina, zone de plaja, sezlonguri, saltea si prosoape de plaja (gratuit)

Hotelul Adora Resort va ofera diferite programe ca de divertisment; muzică live, petreceri uimitoare, jocuri și surprize pentru amintiri de neuitat..Tenis de masă, darts, boccia, sală de apă, cursuri de dans, aerobic step, jocuri la biliard, sporturi nautice, fitness, muzică, spectacole celebre din lume și parodii muzicale, petreceri disco cu DJ ,. Teme diferite la debarcader, grupuri variabile de spectacole profesionale.

MİNİ CLUB (PISICI SI CAINI)

Zona de jocuri pentru copii, săli de jocuri, cinema, club de hobby și pardoseală antibacteriană în Miniclub complet echipat, diferite activități inclusiv spectacole de seară pe scenă pentru mamici și tați.

Banana boaing, mini-show parodii, spectacol de clovni, spectacol de luggler, jocuri de biliard, jocuri indiene, cursuri de dans, pictură pe față, spectacol de abilități, gătit, zmeu zburător, concursuri de săgeți, sală de dimineață, joc Micado, origami, meșteșuguri cu plastilină, jocuri de tâlhari , gătit biscuiți și prăjituri etc.

Mini Club este pentru 4-12 ani / 10:00 - 12:30 / 14:30 - 17:00

ACTIVITĂȚI GRATUITE

Servicii de alimentație și băuturi în restaurantele și barurile principale, baie turcească și saună, seif în camere, Wlan în zonele generale, minibar, centru de fitness (sub 16 ani nu este permis), activități de animație, discotecă, tenis de masă, prosop/saltea de plajă , umbrele de soare, polo pe apă, jocuri la piscină, sală de sport de dimineață, Step, aerobic, darts, boccia, scaune înalte pentru copii, mini club, mini discotecă/tobogane cu apă/piscine interioare și exterioare

SERVICII CONTRA COST

Unele băuturi locale și de import, toate băuturile îmbuteliate, sucuri proaspete, servicii de wellness, spa VIP, toate serviciile de masaj, salon de înfrumusețare, telefon, fax, serviciu de spălătorie, servicii medicale și medicale, coafor, piață și centre comerciale, room service ( alimente și băuturi) , cărucioare pentru copii, , închiriere mașină/pavilion pe plajă

 

Facilitati camere

Sistem de card cu cheie, papuci, mini bar (zilnic), curățenie zilnică în cameră, serviciu zilnic de prosoape/schimbare de lenjerie de pat (o dată la 3 zile), room service (contra cost). Fierbător/ halat de baie la cerere.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Piscina interioara
Restaurant
Bar