Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL CENTRO (EX:AMARA CENTRO RESORT)


Descriere

Crystal Centro Resort este un paradis de vacanță în special pentru familiile cu copii, cu plaja sa cu nisip, piscina mare și Aquapark. Pe proprietatea noastră, ancorată pe cea mai curată plajă din Marea Mediterană, vă puteți bucura de vacanță în camerele noastre cu concepte și confort diferite.

Localizare

Crystal Centro se afla in statiunea Lara, avand o zona de plaja privata si fiind inconjurat de o gradina mare. Aeroportul din Antalya se afla la 15 km distanta.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, Wi-Fi, restaurant, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, aquapark, fitness, SPA, baie turceasca, sauna, masaje, volei pe plaja, darts, tenis de masa, biliard, coafor, mini club pentru copii (4-12 ani), teen club (13-17 ani), loc de joaca pentru copii, mini discoteca.

Contra cost: servicii aniversare, masaje si tratamente SPA, spalatorie, magazine, servicii medicale, fotograf, rent a car.

Facilitati camera

În clădirea principală sunt amplasate 304 camere din categoria standard cu o lățime de 28 m2. Sunt disponibile opțiuni de pat dublu și paturi twin. (4 dintre ele sunt camere pentru persoane cu handicap și au vedere la grădină).

Camerele sunt dotate cu Wi-Fi, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, balcon, baie privata cu dus si articole de toaleta, facilitati de cafea si ceai, menaj zilnic.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Restaurant