Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL PRESTIGE ELITE (EX:AMARA PRESTIGE ELITE)


Descriere

Crystal Prestige Elite este un paradis de vacanta special pentru familiile cu copii cu plaja sa de nisip, piscinele de diferite dimensiuni și Aquapark. In instalatia noastra ancorata pe cea mai curata plaja din Marea Mediterana, va puteti bucura de vacanta in camerele noastre cu concepte diferite.

Localizare

Hotelul este la 8 km de centrul orașului Kemer, la 30 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de Aeroportul Antalya.

Facilitati hotel

Crystal Prestige Elite se afla intr-o locatie cu totul speciala cu o suprafata de 100.000 m2. Plaja cu steag albastru este formata din nisip si pietricele.

Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific italian, turcesc, pescaresc, francez si asiatic. Hotelul dispune de 3 piscine exterioare din care una este semi-olimpica. Plaja este cu nisip si pietris, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Hotelul pune la dispozitia hotelului conceptul de Ultra All Inclusive, Plaja privata - 168m. Accesul la plaja este asigurat de un pod special, Piscine de diferite dimensiuni și Aquapark, 4 Restaurante A 'la Carte si 9 Baruri, Teren de tenis, teren de baschet, centru de fitness

Copiii au acces la un bufet, piscina, topogan de apa, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), teen club (13-16 ani), bona (contra cost).

Alte activitati disponibile sunt : fitness, baschet, mini-fotbal, darts, tenis de masa, bowling, biliard.

Facilitati camera

Renovat in 2012, hotelul dispune de un corp de 5 etaje. Camerele sunt moderne si dotate standard cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )
Fitness