Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH CLUB DOGANAY HOTEL

de la
952  843 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Beach Club Doganay Hotel este vis-a-vis de malul marii, ofera multe facilitati pentru familiile cu copii si detine un deisgn modern, prietenos, accesibil pentru toate categoriile de varsta. Hotel eco friendly cu plaja privata Blue Flag.

Localizare

Situat la 125 km de aeroportul Antalya, la 7 km de orasul Alanya, la 4 km de localitatea Konakli si la 100 m peste drum de plaja (acces printr-un pasaj subteran).

Facilitati hotel

Hotelul detine o arie de 22.000 metri patrati - 339 standard room ; 35 family room cu doua camere (hol, dormitor cu usa, max. 3+2 pers., 42 m2).

Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, otoman, pescaresc), baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, internet WiFi (pe intreg teritoriul hotelului, gratuit), mini club (4-12 ani)

Alte facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, minifotbal, teren de tenis cu suprafata de beton, inchirierea, echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, animatie, discoteca.

Servicii contra cost: masaj, biliard, servicii medicale,  sporturi nautice, coafor, lant de magazine, spalatorie, 5 sali de conferinte (35-1000 pers.),

Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie privata (cada sau cabina de dus), telefon, TV, minibar, aer conditionat, balcon, uscator de par, fierbator.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Piscina interioara
Restaurant
Bar