Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BE GRAND

de la
2163  1891 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Situat în Antalya, la o distanță de 10 km față de aeroport și 12 km față de centrul orașului. Acces facil la principalele obiective turistice precum Kaleici, Perge Aspendos și Duden Selalesi. Plaja privată cu nisip are o lungime de 160 m și oferă șezlonguri, umbrele, WC, duș și prosoape gratuite. Facilități Hotel: Restaurante și Baruri: Fusions Main Restaurant, Turquoise A'la Carte Restaurant, Basilico A'la Carte Restaurant, Selenge A'la Carte Restaurant, Mama Cocha A'la Carte Restaurant, Pranzo Restaurant (plajă), Splash Restaurant (aquapark), Gilbert Patisserie, Sherfood Street. Băuturi și Cluburi: Prime Lobby Bar, Panorama Bar, Dreams Lounge & Bar, Pranzo Bar & Club, Gilbert Bar, Mare Pool Bar, Medieval Bar, Sherfood Street Bar, Splash Bar, Raw Bar (contra cost). Piscine: Piscine exterioare, piscine interioare, Aqua Park. Plajă privată: Cu nisip, șezlonguri, umbrele, WC, duș și prosoape gratuite. SPA și Wellness: Piscină interioară, saună, baie turcească, jacuzzi, tratamente corporale și faciale (contra cost). Activități pentru copii: Robin’s Kids Club, Yoo Teenage Club, locuri de joacă în grădină, bufet pentru copii, aquapark pentru copii, Mini Disco. Activități sportive: Sală de fitness, tenis, mini-fotbal, mini-golf, volei pe plajă, baschet, tenis de masă, tir cu arcul, darts, boccia, aqua gym. Facilități Cameră (Numai Camere Standard): Intrare cu card cheie. Aer condiționat central. Telefon cu disc direct. Baie cu duș / WC. Mini bar. Televizor LCD / Smart TV. Uscător de păr. Balcon. Seif electronic. Wi-Fi. Facilități pentru ceai și cafea. Servicii Incluse și Activități: Mic dejun, prânz, cină la bufet și a la carte (o dată pe sejur). Băuturi locale și unele importate, minibar zilnic reumplut. Acces la facilitățile sportive și de agrement. Internet Wi-Fi în camere și lobby. Animatie zilnica, muzică live, Mini Disco. Servicii Contra Cost: Sucuri proaspete de fructe, room service 24/7, sporturi nautice, centru SPA, magazine, frizerie, servicii medicale, băuturi alcoolice premium, babysitter, bowling. Alte Informații: Personal vorbitor de turcă, germană, engleză, rusă. Parcare în aer liber. Animalele de companie nu sunt permise. Curățenie zilnic, schimbarea prosoapelor zilnic, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe săptămână. Managementul își rezervă dreptul de a schimba ora și locul activităților în funcție de condițiile meteorologice.

Localizare

Hotelul Delphin Be Grand este situat pe plaja, la aproximativ 15 km de orasul Antalya din Turcia. Printre punctele de atractie din apropiere se numara: Parcul The Land of Legends (la 12.7 km distanta de hotel), Poarta lui Hadrian (la 14.2 km), Minaretul Broken (la 14.4 km), Muzeul din Antalya (la 16.7 km), Parcul natural si cascada Kursunlu (la 16.9 km), Antalya Aqualand (la 18.1 km) si Acvariul din Antalya (la 18.5 km). Aeroportul din Antalya se afla la aproximativ 10 km distanta fata de hotel.

Descriere si facilitati hotel

Delphin Be Grand este un complex magnific situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana, intr-o atmosfera primitoare si relaxanta. Aici veti experimenta luxul si confortul la superlativ pentru vacante cu adevarat memorabile. Complexul se intinde pe o suprafata de 112 000 de metri patrati.

Hotelul nostru cu etajele 9, 4 blocuri și 837 de camere a fost conceput pentru a vă oferi cea mai confortabilă vacanță. Facilitatea noastră este formată din diferite caracteristici și are de la 19 lifturi 7 lifturi panoramice, 7 restaurante a la carte și 6 terenuri de tenis.

De asemenea, turistii pot beneficia de numeroase piscine, atat pentru adulti si pentru copii, pe diferite dimensiuni, programe entertaiment si posibilitatea de a practica diferite sporturi, mini club (4-12 ani) si diverse activitati pentru cei mici.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, baie privata, uscator de par, internet wireless gratuit, fierbator electric. Camerele standard au o suprafata de 35 metri patrati.

Facilitatile hotelului

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de complexul Delphin Be Grand se numara:  restaurante, baruri, gradina, piscina exterioara, centru Spa, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, piscina interioara, baie turceasca, 6 terenuri de tenis, aqua park, divertisment, sporturi nautice, loc de joaca pentru copii, camera de jocuri, internet wireless gratuit, parcare gratuita si pazita, camera de bagaje, receptie 24 ore, curatatorie/spalatorie, sali de conferinta si petreceri, mini-market, aer conditionat, magazine, inchirieri auto, seif, lift, unele dintre acestea fiind contra cost.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati pentru copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: carucioare in limita disponibilitatii, canale TV dedicate, loc de joaca (exterior si interior), carti, DVD-uri, muzica pentru copii, club pentru copii, piscina.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Lux