Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA MARIN

de la
867 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, patiserie, baruri, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, muzica live si discoteca in zona Eftalia Island, internet wireless, centru fitness, voley pe plaja, tenis de masa, aerobic, sauna, centru SPA, sali de conferinta. Toate acestea sunt menite sa va contureze o vacanta minunata.

Localizare

Hotelul nostru este la 18 km de perla Mediteranei; Alanya. Se află în cartierul Türkler, renumit pentru plajele sale cu nisip, la 5 km de centrul orasului Avsallar si Konaklı, la 90 km de aeroportul Antalya, la 60 km de aeroportul Gazipasa.

Facilitati hotel

Puteti avea o atmosfera racoroasa in fiecare dimineata cu serviciul nostru zilnic de mic dejun tip bufet si va puteti bucura de fructe de mare proaspete si mancaruri locale in restaurantele noastre. Oferim bauturi racoritoare si gustari in baruri.

Va puteti face vacanta placuta impreuna cu mancare delicioasa in 1 Restaurant Principal si 5 Restaurante A’la Carte; Bucatarie otomana, Bucatarie mexicana, Bucatarie italiana, Bucatarie asiatica si Bucatarie la gratar, numeroare baruri si piscine, atat pentru adulti cat si pentru copii, program de de animatie si jocuri/sporturi, loc de joaca pentru copii si mini club pentru acestia.

Contra cost: salon de infrumusetare, centru SPA, masaje si tratamente, sauna, baie cu aburi si baie turceasca, magazine, servicii medicale, spalatorie, sporturi acvatice.

Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Facilitati camere

Hotelul nostru, care a fost deschis în 2014, este format din două clădiri principale cu 5 etaje pe o suprafață de 44.990 m2 si 3 vile dublex cu inot. Toate camerele noastre sunt decorate cu mobilier modern, cu tot ce ar putea avea nevoie oaspetii nostri pentru o vacanta placuta si placuta.

Aer conditionat, Telefon, TV, Minibar (Bauturi racoritoare/1 ltr. o data pe saptamana), Balcon, Uscator de par, Laminat, Seif.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Restaurant
Bar