Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA OCEAN

de la
907 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Puteti avea o vacanta frumoasa in cadrul hotelului si un inceput de zi ce este permanent intr-o atmosfera racoroasa cu serviciul nostru zilnic de mic dejun tip bufet si va puteti bucura de fructe de mare proaspete si mancaruri locale in restaurantele noastre. Serviciile puse la dispozitia dumneavoastra doresc tocmai sa contureze vacanta perfecta.

Localizare

Hotelul nostru este la 18 km de perla Mediteranei; Alanya. Se afla in cartierul Türkler, renumit pentru plajele sale cu nisip, la 5 km de centrul orasului Avsallar si Konaklı, la 90 km de aeroportul Antalya si la 60 km de aeroportul Gazipaşa.

Facilitati hotel

Acest hotel de 5* ofera facilitati precum: restaurant principal, 2 restaurante а la carte (italian si grill),4 baruri, 8 piscine exterioare (3 apartin de cladirile Swim Up ), piscina interioara, 12 tobogane,internet WiFi (gratuit).Alte facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, program de animatie (pe plaja Eftalia Island) muzica live (in zile prestabilite; pe plaja Eftalia Island) discoteca (pe plaja Eftalia Island), loc de joaca, mini club (4-12 ani).

Contra cost: medic la solicitare, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinte.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de : baie cu dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar, seif, balcon.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Fitness
Sporturi
Piscina interioara
Restaurant
Bar