Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul OBA STAR a fost renovat in perioada 2009 2010 si dispune de 213 camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: HOTEL OBA STAR:Hotelul este situat in districtul Oba, la 2,5 km fata de centrul orasului Alanya, la 125 km de aeroportul Antalya.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, uscator de par, mini bar (se umple doar la sosire), TV, acces internet wi-fi, seif.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, snack restaurant, 3 baruri, patiserie, gozleme, 2 piscine exterioare, o piscina pentru copii cu 2 tobogane, centru Spa, animatie soft, gimnastica in apa, volei pe plaja, tenis de masa, centru fitness, baie turceasca, sauna, internet cafe.
Servicii cu plata: fresh-uri din fructe, inghetata ambalata, unele bauturi de import, berea la barul de pe plaja, cafea turceasca, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente in centrul Spa, room service, telefon, fax, servicii de curatatorie.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), mini disco, piscina pentru copii.

Plaja: Hotelul OBA STAR are plaja privata cu pietricele si nisip situata la aproximativ 200 m distanta. Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4*

Pagina web: www.obastarhotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie