Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEADEN COROLLA


Descriere

LOCALIZARE

Seaden Corolla 5* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la 4 km de centrul orasului Side. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 64 de km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja. Doua piscine (relax si activity), o piscina pentru copii si aquapark (3 tobogane) - la exterior. O piscina pentru adulti si una pentru copii (incalite) - la interior.
Mini Club (4 - 12 ani): Activitati interactive, jocuri si spectacole supervizate si coordonate de personalul specializat. Loc de joaca.
Spa & Wellness Oasis
Divertisment: echipa de animatie - spectacole si muzica live, activitati sportive si de recreere. Mese de ping-pong, boccia, volei pe plaja. Sala de fitness.

RESTAURANT

Resrtaurante: Tulib Restaurant (buffet), Ristorante Le Gusto ( specific italian - meniu a la carte), Enderun (specific otoman - meniu a la carte)
Bar: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Snack Bar, Vitamin Bar, Disco Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., televizor, minibar, telefon, baie dotata cu dus si uscator.

STANDARD ROOM (20 m2)
HANDICAPPED ROOM (20 m2)
FAMILY ROOM (38 m2) - doua dormitoare interconectate, unul cu pat dublu, celalalt cu doua paturi single.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.