Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE STAR PARK


Descriere

LOCALIZARE
Situat la doar 150 de metri de plaja cu steag albastru din Side, Centrul orasului antic din Side este la 15 minute de mers pe jos. Serviciul concierge poate aranja inchirieri auto, iar Aeroportul Antalya este la 55 km.

FACILITATI
Acest hotel ofera camere cu balcon privat. Piscina mare, in aer liber, este inconjurata de sezlonguri umbrite, iar centrul spa ofera masaje thailandeze.
Puteti sa va relaxati la hamamul turcesc, decorat cu gresie, sau sa jucati biliard in sala de jocuri a Hotelului Side Star Park. De asemenea, hotelul ofera serviciul de inchirieri de biciclete si loc de joaca pentru copii. Hotelul are piscina pentru copii, cu tobogane de apa.

RESTAURANT
Terasa de luat masa in aer liber, acoperita a hotelului ofera vedere la Marea Mediterana. Optiunile de divertisment in timpul serii includ cocktail-uri si karaoke la barul de la Side Star.

CAMERE
Camerele cu aer conditionat de la Side Star sunt decorate in culori deschise si au fereastra mare. Se ofera room service, inclusiv mic dejun in camera.
Camera dubla sau twin cu balcon-(19 mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, aparat de ceai/cafea si vedere la piscina.
Camera Connection de familie(28 mp)-Aceasta camera de familie are aer conditionat, aparat de ceai/cafea si balcon.
Camera de familie-(22 mp)-Aceasta camera de familie are balcon, aparat de ceai/cafea si minibar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.