Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANGORA BEACH RESORT SEFERIHISAR


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Angora Beach Resort este localizat pe o plaja magnifica nominalizata cu steag albastru. Aeroportul Adnan Menderes se afla la 43 km de proprietate.

FACILITATI
Plaja: plaja se afla la distanta de 100 m de hotel.
Piscine: piscina exterioara, piscina pentru copii, .
Divertisment: teren de joaca pentru copii, volei de plaja, darts, biliard, mini-golf, tenis de masa.

RESTAURANT
Conceptul de All Inclusive presupune mic dejun, pranz, cina in stil bufet, servite in restaurantul principal, iar gustarile sunt servite in Snack-Bar. Toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale (neimbuteliate) intra, de asemenea, in acest concept. Exista 2 baruri - unul pe plaja si altul pe terasa.

CAMERE
Hotelul dispune de 112 camere, repartizate in 30 de unitati cu 2 etaje, situate pe un teren de 30000 mp. Conceptul arhitectural este inspirat din stilul specific regiunii Mugla din Turcia, unde domina lemnul elegant. Toate unitatile de cazare dispun de balcon, uscator de par, aer conditionat, mini-bar, seif, telefon, TV.

STANDARD ROOMS (27 mp) - fiind 76 la numar, au o capacitate de 2+1;
FAMILY ROOMS (54 mp) - fiind 32 la numar, au o capacitate de 4+2.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.