Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIHAN BEACH RESORT & SPA


Descriere

Batihan Hotel Kusadasi 4*
Concept: All Inclusive
Anul constructiei: 1989
Anul ultimei renovari: 2006.
Suprafata : 20.000 mp
Localizare: hotelul se afla situat la 75 km distanta de aeroportul din orasul Izmir, la 7 km de centrul orasului Kusadasi si 150 k m de aeroportul din Bodrum.
Facilitati hotel: Batihan ofera oaspetilor sai un restaurant principal cu servire in sistem bufet suedez, 2 restaurante A l'a Carte (acestea necesita rezervare), 4 baruri, 3 piscine exterioare,o piscine interioara,piscina pentru Thalasso terapie, cabinet medical, centru spa, coafor, magazine cu suveniruri, servicii de curatatorie, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, mini club (3-12 ani), baby sitting (la cerere contra cost), umbrele sezlonguri si saltele pe plaja si la piscina gratuit, discoteca, sala de fitness, aerobic, mini-fotbal, 2 terenuri de tenis. mini-golf, acces wi-fi gratuit.
Servicii oferite contra cost: diverse tipuri de tratamente si masaje, billiard, nocturna terenului de tenis, lectii de tenis, darts, internet-caf, windsurfing (cu licenta), sporturi nautice, bauturi alcoolice de import, room service.
Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 340 de camere si 6 suite.
Camerele Family: 42 mp, living, dormitor cu usa
Camerele Select: 20 mp, un dormitor.
Camerele Select Family: 45 mp, living, dormitor cu usa.
Dotari camere: uscator de par, aer conditionat individual , TV LCD , telefon, seif (contra cost), balcon, room service (contra cost), internet Wi-Fi (gratuit), mini bar. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei si prosoapelor de 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.