Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL


Descriere

ROYAL ASARLIK 5*
Categorie: 5*Anul constructiei : 2006Ultima renovare : 2008Suprafata : 16.000 mp
Localizare: Hotelul se afla situat la 40 km de aeroportul orasului Bodrum, la 200 m de localitatea Gumbet, la 3 km de centru orasului Bodrum, pe malul marii.

Facilitati hotel: restaurant principal, 4 restaurante A l'a Carte ( chinezesc, pescaresc, Italian si otoman) acestea sunt deschise in perioada 15.05-15.10 si necesita rezervare; 9 baruri, diverse activitati de animatie, tenis de masa, fitness, acces la sauna, acces la camera cu aburi, disco, loc de joaca pentru copii, acces wi-fi , parcare.

Plaja hotelului este cu nisip iar intrarea este lina;se ofera sezlonguri si umbrele.Servicii extra conceptului de Ultra All Inclusive:a seifa fresh-ul de fructea anumite bauturi alcoolice( la alegerea hotelierului)a room servicea masajul si tratamentelea Jacuzzia Serviciile medicalea Serviciile de curatatoriea Sporturile acvaticea Telefonul si faxula Fotografula Magazinelea Coaforula Serviciul de baby sittinga Toate bauturile imbuteliatea Serviciile speciale pentru zile de nastere/petreceria Comenzile aranjamentelor florale.

Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 351 de camere impartite astfel:Camere standard (20 mp) a aflate in cladirea principal, cu vedere la gradina sau la mare, dotate cu mini bar , TV cu programe prin satelit, AC, seif, telefon direct, baie cu cada, uscator de par, parchet sau gresie si balconCamerele superior ( 23 mp) - aflate in boungalow-uri si decorate cu alb si albastru, Au in dotare mini bar, fierbator, ceai si cafea, TV cu programe prin satelit, seif, aer conditionat split, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, parchet si balcon.Camerele Large/ family- aflate in boungalow-uri, la parter, cu o suprafata de 28 mp dotate au mini bar, Tv prin satelit, seif, telefon, dus, uscator de par, gresie sau parchet si balcon.


Barurile hotelului:PANORAMA BAR: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import
MARINE BAR: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import
MARINE SNACK BAR: ofera pizza, pitta, doner si gozleme
PALM BAR: bere, vin si racoritoate
GREEN BAR: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import.
GREEN SNACK: ofera pizza, pitta, doner si gozleme
HAVANA BEACH BAR: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import
LOBBY BAR: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import
DISCO: cocktailuri si anumite bauturi locale si de import









Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.