Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ship Inn Hotel And Villas


Descriere

LOCALIZARE: The Ship Inn Hotel And Villas este la aproximativ 4 km de Kyrenia, Larnaca este la aproximativ 80 km. Plaja nisipoasa este la aproximativ 1 km de hotel ( sezlonguri si umbrele contra-cost).


Puncte de atractie: Muzeul Epavei - la aproximativ 3 km , Castelul Kyrenia - 3 km .


FACILITATI HOTEL: renovat in 2016 hotelul are o capacitate de 83 de camere si dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, parcare gratuita, exchange, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara, piscina pentru copii, resturant, bar la piscina, terasa, spalatorie, tenis, mese de tenis.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard sunt potrivite pentru 2 persoane, sunt localizate la parter si primele 2 etaje, pe jos au pardoseala, pat dublu sau 2 paturi twin, birou, balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat centralizate, minibar ( contra - cost ), seif, TV cu ecran plat prin satelit, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.