Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DEI VENTI

   Agios Ioannis Peristeron, Grecia


Descriere

Descriere: Pensiune fara masa, deschisa in 2017, amplasata pe o colina inverzita, inconjurat de portocali, lamai, maslini si trandafiri. Casa Dei venti este o oaza linistita, cu privelisti uluitoare spre Kanoni si vechea cetate a orasului Corfu. Atentie! Sunt 90 trepte care urca spre aceste studiouri.
Localizare: In Benitses, pe coasta de est a insulei Corfu, la 100 m de plaja Tsaki, la 300m distanta de centrul statiunii si la la 13km sud de orasul Corfu. Alte distante: statie de autobuz - 500m, Palatul Achilleion - 3km, Moraitika - 3.5km, Glyfada - 11km, Parga - 50km.
Dotari camere: TV, fierbator de apa.
Facilitati Hotel: inchirieri de masini, biciclete sau ambarcatiuni, masaj (contra cost, la cerere), mic dejun a-la-carte (contra cost), internet WIFI gratuit in spatiile publice, depozit bagaje, lift pentru bagaje. Hotelul nu dispune de piscina proprie dar turistii pot utiliza gratuit piscina, beach bar-ul si facilitatile hotelului Aurora (situat la 1.5km distanta) comandand o bautura de la barul acestei proprietati.
Tip de masa: Fara masa
Pagina Web: http://www.casadeiventi.gr/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.