Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MarBella Corfu Hotel (Corfu)

   Agios Ioannis Peristeron


Descriere

Descriere: Hotelul Marbella Corfu, recent renovat, este un complex de lux cu servicii complete intr-o locatie pe malul marii in Agios Ioannis Peristeron, aproximativ 17 km de aeroportul din Corfu.


Localizare: Complet renovate, toate camerele si apartamentele sunt complet echipate cu facilitati moderne. Unele suite au piscina privata. In plus, oaspetii au acces la sase restaurante diferite, sase baruri, o multitudine de activitati organizate pentru copii de toate varstele, diverse sporturi facilitati, o zona de plaja si un centru Spa cu drepturi depline inclusiv o sala de fitness.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (gratuit), TV cu ecran plat, DVD player (la cerere), mini-frigider, minibar (la cerere cu cost suplimentar), facilitati pentru cafea si ceai, baie privata cu cabina de dus sau cada,uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de menajera (zilnic) schimbare de prosoape (zilnic), schimbare lenjerie (zilnic), room service (contra cost, 07:30-23:00), bautura de bun venit la sosire.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, servicii de concierge, minimarket, camera pentru bagaje, Wi-Fi in zone publice (gratuit), internet, butic, magazin de bijuterii, parcare, schimb valutar, chiosc de ziare, 2 piscine in aer liber (1 cu apa de mare si 1 piscina cu apa dulce), parcul acvatic Anemelia (cu 8 tobogane pentru toate varstele), prosoape de piscina si plaja, sezlonguri si umbrele, terasa la soare, dus, cabina de schimbare, plaja organizata (cu acces direct), salvamar pe plajaz, amfiteatru, gradina, parcare, inchiriere de masini sau biciclete, schimb valutar, bancomat , serviciu de transfer (contra cost).

Web site: https://www.marbella.gr/marbella-corfu/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.